konec FC Zbrojovka Brno – FC Vysočina Jihlava
5:2
(2:1)
Komentuje: Daniel Kinc
 
79
Jihlava právě vstřelila branku!
Teď už hosté snižují. Po rychlé přihrávce a upadnutí Čermáka šli hosté do brejku, který vzal MATĚJ KOUBEK na sebe a z hranice vápan tvrdou ranou na zadní tyč propálil Flodera – 5:2.
 
69
Brno právě vstřelilo branku!
Rozbor hostující obrany pokračuje, je tu pátý gól. Krška posunul míč ve vápně na Vintra, který si s ním obratem a obešel Křišťála, načež ještě vyšperkoval akci přihrávkou před prázdnou branku na JAKUBA PŘICHYSTALA a ten na hraně ofsajdu zaznamenal svůj druhý gól v zápase – 5:1.
 
63
Brno právě vstřelilo branku!
Domácí vedou už o tři branky! Opět podnikla Zbrojovka rychlý brejk, do nějž se skvěle zapojil na levé straně nabíhající Eismann, který z jedničky prudce odcentroval na zadní tyč a zcela volný MAREK VINTR zakončil zblíizka pod "víko" – 4:1.
 
47
Brno právě vstřelilo branku!
Tradiční nedáš – dostaneš se opět ukázalo v praxi. Vintr dostal míč do běhu a táhl brejk. V pravý čas vysunul kolmicí Fouska, který si jej potáhl k lajně a odcentroval přes Vejmola na zadní tyč, kde zblízka střídající DAVID KRŠKA dopravil hlavou míč pohodlně do sítě přes nedůrazného Křišťála – 3:1.
 
45+2
Jihlava právě vstřelila branku!
V nastavení půle hosté zaslouženě snižují. Dlouhý aut Křišťála zprava propadl přes chybujícího Čermáka k LUKÁŠI ZOUBELEMU, který si jej ještě stihl zpracovat a mezi Štepanovským a Bariše zakončil přesně mimo dosah Flodera – 2:1.
 
6
Brno právě vstřelilo branku!
Šílený úvod pokračuje a domácí vedou už o dvě branky! Fousek ve středu hřiště hlavou sklepl dlouhý balón od Čermáka a ukázkově vysunul JAKUBA PŘICHYSTALA, který podruhé v krátkém sledu pláchl obránci a vyběhnuvšího Vejmolu jemně přeloboval – 2:0.
 
5
Brno právě vstřelilo branku!
A domácí jdou zaslouženě do vedení! K penaltě se postavil tradiční exekutor ADAM FOUSEK, který se nerozpakoval a míč poslal přesně do pravé šibenice. Vejmola neměl nárok, protože zvolil opačný kout branky – 1:0.