konec FK Dukla Praha – FK Pardubice
0:1
(0:0)
Komentuje: Richard Wagner
 
90
Žlutou kartu dostává Cadu (FK Pardubice).
 
89
89. Neuznaný gól Dukly
 
89
Domácí podruhé dopravili míč do sítě! Tentokrát se to povedlo Filipu Haškovi, ale sudí předtím odpískal zřejmě nedovolený zákrok, asistent ofsajd nesignalizoval.
 
87
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Ewerton Paixao da Silva, přichází Sang-hjuk Lee.
 
85
Tak pozor, mohlo být definitivně rozhodnuto! Jeden z beků chyboval a Lukáš Pfeifer měl prostor k volné brance, na mokré trávě ale uklouzl a brankář Filip Rada se stihl vrátit na své místo. Pfeifer ale nakonec doběhl míč, našel zadovkou Cadua, který trestuhodně přestřelil!
 
84
Karsten Ayong se hned po vystřídání dostal po vysunutí za obranu do solidní pozice, ve které ale nastřelil jen skvěle vybíhajícího Boháče. Asistent rozhodčího navíc zvedl praporek a pískal se ofsajd.
 
83
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Michal Hlavatý, přichází Filip Čihák.
 
82
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Daniel Souček, přichází Vojtěch Hadaščok.
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Marek Fábry, přichází Karsten Ayong.
 
79
Žlutou kartu dostává Jiří Piroch (FK Dukla Praha).
 
77
77. Michal HLAVATÝ - 0:1
 
77
Pardubice právě vstřelily branku!
Maminko, tomu říkám výstavní rána! Pardubice využily aktivity z posledních momentů a výrazného útlumu domácích, kteří ustoupili od napadání a nechali svého soupeře provádět téměř cokoliv. MICHAL HLAVATÝ nakonec napřáhl před šestnáctkou a utěšenou ránu umístil přesně pod horní tyč. Mezi balon a břevno by se nevešel ani chlup z čivavy. Pro pardubického snajpra je to osmý gól v tomto ročníku.
 
60
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Mohamed Doumbia, přichází Tomáš Kott.
Střídání v týmu FK Dukla Praha: ze hřiště odchází Dominik Preisler, přichází Filip Hašek.
 
46
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Emil Tischler, přichází Cadu.
Střídání v týmu FK Pardubice: ze hřiště odchází Pavel Černý, přichází Lukáš Pfeifer.
 
39
Pronikající hráč domácích byl faulován, rozhodčí sice ponechal výhodu, ale obrana Pardubic si situaci dále pohlídala. Za necitlivý zákrok obdržel kartu kapitán hostů Jan Jeřábek.
 
34
Jeden z fanoušků za mými zády říká, že se to vyplatilo, ale i tak si myslím, že zákrok Martina Chlumeckého na Michala Hlavatého byl, vzhledem k povaze povrchu a faktu, že soupeř byl na půlce a šel by "do plnejch", jako zbytečně surový. Za své "sundání zezadu" vidí poprávu kartonek v barvě sluníčka, které se dnes neráčí ukázat.
 
30
30. Lukáš Holík na Boháče nevvyzrál
 
30
Do další tutovky se tentokrát hnal Lukáš Holík, který chtěl lobovat vyběhnutého Marka Boháče, ale ten jeho záměr odhadl a po míči bryskně vysokočil!
 
28
28. Neuznaný gól Dukly
 
28
Opět v akci Marek Fábry a tentokrát již Juliska křičela "gól", avšak radost zpražil asistent rozhodčího, který si všiml, že v době přihrávky stál hrubě nepokrytý útočník domácích v ofsajdu.
 
27
27. Fábryho hlavičku likviduje Boháč
 
27
Opět hlouček pardubických fandů aplauduje brankáři Boháčovi! Lukáš Holík nedostal prostor k zakončení, a tak posunul do lajny k Danielu Součkovi, do jehož centru se hlavou opřel Marek Fábry, kterého však parádně vychytal pardubický gólman!
 
9
9. Šanci Lukáše Holíka vyškrábl Boháč na roh
 
9
Tak pozor! Obrana hostů se nyní trestuhodně rozestoupila a Lukáš Holík trefil dlouhý centr ve chvíli, kdy byl zcela sám vně šestnáctky. Proti ale rychle vystartoval Marek Boháč, který jeho oblouček k tyči vyškrábl na roh!