konec FK Dukla Praha – FC Slavoj Vyšehrad
2:0
(1:0)
Komentuje: Karel Jedlička
 
87
Také Dukla Praha využila poslední možnosti ke střídání: z placu míří nejlepší střelec mužstva Lukáš Holík, přichází Štěpán Krunert.
 
87
87. Skvělé čtení hry brankáře Dukly Filipa Rady.
 
79
79. Ondřej ULLMAN - 2:0
 
79
Dukla právě vstřelila branku!
Po úspěšné spolupráci náhradníků je zřejmě rozhodnuto. Karsten Ayong byl na malém vápně u míče dříve než brankář Slavoje a špičkou kopačky ho prostrčil mimo jeho dosah, autorem gólového skluzu byl ONDŘEJ ULLMAN.
 
78
Další dvě změny v sestavě Dukly Praha: Mohamed Doumbia a Daniel Souček mají dohráno, přicházejí Vojtěch Hadaščok a David Kozel, který se tak na hřišti o pár minut minul s bratrem v sestavě Slavoje.
 
75
75. Jablonského centr zaťukal na břevno brány Dukly.
 
74
Další roh se povedl mnohem lépe. Holík posadil míč na hlavu Daniela Kozmy, který prudkou hlavičkou z 12 metrů o vlásek přestřeluje.
 
66
Dukla Praha naopak se změnami teprve začíná: hřiště opouštějí Dominik Preisler a Marek Fábry, na jejich místa přicházejí Ondřej Ullman a Karsten Ayong.
 
66
Slavoj Vyšehrad má dostřídáno: ze hřiště odchází Daniel Kozel, přichází Denis Laňka.
 
62
V krátké době další dvojí změna v sestavě Slavoje Vyšehrad: kapitánskou pásku předává Milan Černý a s ním ze hřiště míří i Adnan Bašić, opačným směrem jdou Lukáš Pouček a Ed Kevin Kokorović.
 
57
Dvojnásobné střídání v mužstvu Slavoje Vyšehrad: ze hřiště odcházejí Jan Suchan a Petr Rothe, nastupují Adam Alexandr a Tomáš Jablonský.
 
53
Žlutou kartu dostává Daniel Kozma (FK Dukla Praha).
 
52
52. Holíka fantasticky vychytal hostující Otáhal.
 
52
Martin Otáhal podržel šemíky skvělým zákrokem! Obléhání hostující šestnáctky vyústilo v Chlumeckého přihrávku doleva na Preislera, jenž odcentroval na malé vápno na zcela volného Fábryho. Slovenskému útočníkovi však zakončení do protipohybu Otáhal vystihl nohou na čáře.
 
43
43. Čvančara si vylámal zuby na domácím brankáři Radovi.
 
43
Z omylu mě vzápětí vyvedl Tomáš Čvančara, který se protlačil k dlouhému nákopu přes nedůrazného Dancáka a byl u míče dříve než Rada. Zcela sám však z bezprostřední blízkosti nedokázal zkušeného gólmana překonat.
 
40
40. Doumbia nepropálil Otáhala, vyražený míč odkopl do bezpečí Nitrianský.
 
40
Exligový celek mohl zvýšit. Z pravého rohu malého vápna pálil na zadní tyč Mohamed Doumbia a výborný postřeh prokázal opět Martin Otáhal.
 
34
Tetour se vymanil z obležení a otočil hru napravo. Souček napoprvé špatně přihrál, jenže míč se k němu za pár vteřin vrátil a byla z toho povedená šleha zpoza šestnáctky, kterou efektním zákrokem vyráží Otáhal.
 
27
Žlutou kartu dostává Vojtěch Mareš (Slavoj Vyšehrad).
 
25
25. Daniel SOUČEK - 1:0
 
25
Dukla právě vstřelila branku!
Dlouhý míč za obranu převzal od vlastního brankáře DANIEL SOUČEK a svůj samostatný nájezd zakončil chladnokrevně po zemi mezi nohama bezmocného Otáhala. Asistenci si tak připisuje gólman Filip Rada!
 
18
Marek Fábry se uprostřed pokutového území zbavil Nitrianského a nebezpečnou střelou po zemi těsně minul vyšehradskou pravou tyč.
 
7
7. Po rohu se protlačil do velké šance domácí Kozma. Brankář Otáhal Vyšehrad podržel.
 
7
Lukáš Holík rozehrál roh výborně a z voleje pálil Daniel Kozma. Napoprvé trefil clonícího obránce, dorážka levačkou už prošla a u tyče se musel pořádně natáhnout brankář Martin Otáhal.