konec 1. SK Prostějov – MFK Vítkovice
4:1
(2:0)
Komentuje: Adam Kodet
 
90+3
Prostějov právě vstřelil branku!
Vítkovice už vrhly všechny síly do útoku a to se jim vymstilo. Do úniku uprchli Šteigl podporovaný MICHALEM STŘÍŽEM. V situaci dva na nikoho se Šteigl zachoval sobecky a jeho pokus skvěle zmařil Květon, jenže míč se nakonec přeci jen odrazil ke Střížovi, který ho uklidil do odkryté klece a umlčel tak trenéra Šustra a jeho výtky směrem na Střížovu osobu.
 
89
Prostějov právě vstřelil branku!
Vítkovické naděje se obrátily v prach! Nedůrazného a příliš rozvážného Holiše při rozehrávce obehrál Šteigl a poslal krásný pas úplně volnému JAKUBU ROLINCOVI, který tváří v tvář Květonovi nezklamal a dnes potřetí ho překonal.
 
52
Vítkovice právě vstřelily branku!
Z následné akce ale Vítkovice snižují! Míč se po centru dostal do pokutového území, kde se k němu po chybě v defenzívě nejrychleji probojoval ONDŘEJ CHVĚJA, který ho zblízka bez problému poslal přímo k tyči.
 
26
Prostějov právě vstřelil branku!
Rychlý zásah posílá domácí do trháku! Vítkovičtí se po předchozím verdiktu cítily ukřivděně a nebyly dostatečně koncentrované. Toho využil Stáňa, který uvolnil PATRIKA SLAMĚNU. Ten si poradil bravurně, svůj pokus po zemi poslal nechytatelně přímo k tyči a Květon byl znovu bezmocný.
 
23
Prostějov právě vstřelil branku!
A aktivita se domácím vyplatila! Na hranici vápna se k míči dostal JAN KOUDELKA a když tomuto šikovnému záložníkovi poskytnete jen kousíček prostoru, může se vám to vymstít, což vítkovická obrana pocítila na vlastní kůži. Koudelka zakroutil svůj pokus přímo do vinglu a Květon se po něm natahoval marně.