konec SK Dynamo Č. Budějovice – FC MAS Táborsko
5:1
(2:0)
Komentuje: Filip Kortus
 
82
Dynamo právě vstřelilo branku!
Pěkná akce a pátá branka v síti Táborska. Čolič si vyměnil míč s IVO TÁBORSKÝM, který následně nekompromisní střelou k tyči zvýšil na 5:1.
 
74
Táborsko právě vstřelilo branku!
Po pár chvílích na hřišti se prosazuje VÁCLAV UZLÍK a snižuje na rozdíl tří branek. Po dobré přihrávce byl sám před Janáčkem, který jeho první pokus zlikvidoval, jenže míč se od něho odrazil znovu a dokutálel se až za čáru.
 
70
Dynamo právě vstřelilo branku!
Táborský našel dlouhým pasem PATRIKA BRANDNERA, který se elegantně zbavil obránce a se štěstím překonal i vyběhnutého Pecháčka.
 
48
Dynamo právě vstřelilo branku!
Jediný hráč Dynama, který v zápase pokračuje i po prvním poločase, zvyšuje náskok svého týmu. Ve vápně si zpracoval míč Michael Rabušic, přihrál ho na DENISE GRANEČNÉHO, který tvrdou ranou z první propálil Pecháčka.
 
26
Dynamo právě vstřelilo branku!
Převaha Dynama je proměněna v druhou branku. Po rohovém kopu Mészárose se k míči dostal PAVEL ŠULC a doslova ho procpal až za brankou čáru.
 
9
Dynamo právě vstřelilo branku!
Budějovičtí fotbalisté se zcela zaslouženě ujímají vedení. Dlouhý míč si na levé straně zpracoval Jiří Kladrubský, poslal do vápna přesný centr a KAROL MÉSZÁROS ve skluzu pokořil Pecháčka.