konec SK Dynamo Č. Budějovice – FK Sūduva Marijampolė
0:2
(0:1)
Info o důležitých událostech: Aleš Strouha
 
80
FK Sūduva právě vstřelila branku!
Velmi povedená akce litevského týmu. Až do vápna se dostal do zakončení SEMIR KERLA a ranou po zemi k zadní tyči nedal Sušakovi žádnou šanci – 0:2!
 
71
Dvojí střídání Dynama. Hřiště opustili Pavel Šulc a Miloš Kopečný a dvacet minut na ukázaní dostali Jan Malecha a Benjamin Čolič.
 
65
Ledecký se dostal s míčem do vápna, kde hledal dobrou střeleckou pozici na vyrovnání! Litevský gólman však dobrým postavením znemožnil budějovickému útočníkovi vystřelit, a proto bývalý kanonýr Znojma vypálil pouze z velkého úhlu, což nemohlo přinést úspěch.
 
44
FK Sūduva právě vstřelila branku!
Trochu šťastný gól litevského mistra. Křížek si s první střelou soupeře poradil, ale míč se odrazil před ANDRA ŠVRLJUGU, který hlavou dorazil míč do brány – 0:1!
 
32
Hráči Sūduvy pouští nervy na špacír a neustále se snaží komentovat výroky rozhodčího. Pušič už to trochu přehnal a uviděl žlutou kartu.
 
28
Z pravé strany perfektně odcentroval Kopečný, na hranici vápna našel Táborského, který si připravil míč na střelu a prudce vypálil, bohužel míč prolétl těsně vedle levé tyče!