konec Real Madrid CF – Sevilla FC
2:1
(0:0)
Komentuje: Vít Schück
 
90
Po taktickém faulu ve středu pole vidí ještě žlutou kartu od hlavního rozhodčího Daniel Carvajal. Naopak Casemiro měl příliš řečí k sudímu a je také potrestán.
 
89
Mohlo být definitivně rozhodnuto! Po přihrávce Viníciuse se dostal ke střele z ideální pozice Toni Kroos. Německý záložník ale napálil jen stojícího Tomáše Vaclíka.
 
82
Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Éver Banega, přichází Rony Lopes.
 
76
Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Franco Vázquez, přichází Óliver Torres.
 
71
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marcelo, přichází Ferland Mendy.
 
70
Real Madrid právě vstřelil branku!
Sváteční střelec CASEMIRO opět v akci! Znovu to vypadalo, že Sevilla odvrátí nápor Realu, ale Lucas Vázquez zůstal na pravém kraji zcela neobsazený. Milimetrovým centrem našel zcela volného CASEMIRA, který zavěsil hlavou parádně k tyči.
 
67
Střídání v týmu Sevilla FC: ze hřiště odchází Munir, přichází Júsuf Nasjrí.
 
66
Sevilla právě vstřelila branku!
Sevilla velmi rychle dorovnává skóre! Munir sice při své kličce na hranici vápna ztratil stabilitu, ale poté propadl míč k nohám LUUKA DE JONGA, který překonal obranu v čele s Varanem a poté zamířil dokonale ke vzdálenější tyči Courtoisovy branky.
 
63
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Rodrygo, přichází Vinícius Júnior.
 
62
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Jović, přichází Karim Benzema.
 
58
Real Madrid právě vstřelil branku!
Real se z nenápadné akce dostává do vedení. Už se zdálo, že Sevilla odvrátí balon do bezpečí, ale skluz Carlosovii nevyšel a tak mohl Jović najít patou CASEMIRA, který udělal dva rychlé kroky do vápna a poté přehodil padajícího Vaclíka.
 
55
S Carvajalem spolupracoval u postranní lajny Luka Modrić. Hosté se ale včas dokázali zatáhnout do obrany a nedovolili soupeři odcentrovat. Žlutou kartu poté vyfasoval od rozhodčího Banega.
 
38
Diego Carlos se příliš nevytáhl při obranném odkopu, balon sebral pro domácí Luka Modrić, ale i chorvatskému hráči utekl míč od kopačky. Následně zastavoval akci soupeře jen za cenu žluté karty.
 
31
Sevilla se ujímá vedení! Po Banegově centru od rohového praporku se dostal zcela osamocen k hlavičce LUUK DE JONG, který zamířil hlavou dokonale do levého horního rohu.¨

Zásahu ale předcházel nečistý blok Gudelje a hlavní sudí nakonec po zhlédnutí videa odvolává.