konec Valencia CF – Real Madrid CF
1:3
(0:2)
Komentuje: Denisa Józsová
 
90+2
90+2. PAREJO - 1:3
 
90+2
Valencia právě vstřelila branku!
Tak přece jen Netopýři střílejí čestnou branku, a to z penaltového puntíku. DANI PAREJO se na značku penalty postavil jako kapitán a nekompromisně rozvlnil síť za Courtoisem.
 
90+1
90+1. Ruka Sergia Ramose ve vápně
 
90+1
Penalta pro Valencii!
 
90+1
Rozhodčí se však jde podívat, jestli ještě jeden z hráčů nezahrál rukou ve vápně!
 
88
Žlutou kartu dostává Casemiro (Real Madrid CF).
 
83
Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Coquelin, přichází Sobrino.
 
82
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Jović, přichází Díaz.
 
80
Valencia přece jen už má své šance! Ferrán Torres byl v dobré pozici, ale na poslední chvíli do jeho rány vpadl Casemiro, jenž ji srazil na roh.
 
77
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Modrić, přichází Rodríguez.
 
71
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Mendy, přichází Marcelo.
 
70
Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Gameiro, přichází Čeryšev.
 
66
66. MODRIĆ - 0:3
 
66
Real Madrid právě vstřelil branku!
Tak tohle byla naprosto parádní střela, po které jde madridský tým do vedení o tři góly! Real zachytil špatnou rozehrávku, kdy se míč po pasu Joviće dostal na kopačku LUKY MODRIĆE. Ten si došel do trochu lepší pozice, načež parádní šajtlí trefil místo u vzdálenější tyče.
 
65
Střely na branku: 0 – 6
 
60
60. Velká šance hostujícího týmu
 
60
Avšak toto už byla velká šance, která však nekončí v síti! Luka Modrić vymyslel parádní zpětnou přihrávku na penaltový puntík, odkud jeho spoluhráč vypálil z první, ale balón se dorazil od boční sítě. To by bylo pro Valencii smrtící.
 
57
Střídání v týmu Valencia CF: ze hřiště odchází Kondogbia, přichází Gómez.
 
51
Isco se snažil prosadit proti přesile v šestnáctce. Nakonec vymyslel přihrávku na Kroose, někam na penaltový puntík. Madridská osmička upadla, ale penalta se pískat nebude!
 
Další poločas začne přibližně ve 21:01.
 
42
Navíc to mohlo být o tři branky, to je pro Madrid obrovská škoda! Isco vyslal krásnou hlavičku z rohu, kterou Doménech vyrazil jen před sebe. Tam se ještě snažil jeden z hráčů Madridu dorážet, ale nebyl úspěšný!
 
39
39. ISCO - 0:2
 
39
Real Madrid právě vstřelil branku!
Madrid je odměněn za svou aktivitu další brankou a dělá velký krok za postupem do finále Španělského superpoháru! Luka Modrić sice ještě obranu nepropálil, nicméně se míč odrazil přesně k ISCOVI, jenž si balón zpracoval a ranou z voleje poslal míč nekompromisně do sítě.
 
29
29. Gameiro z dobré pozice přestřelil
 
29
Mohla z toho být vyrovnávací branka, ale není! Gameiro se dostal k doraženému míči, který napálil vší silou, jenže přestřelil!
 
15
15. KROOS - 0:1
 
15
Real Madrid právě vstřelil branku!
Bílý balet měl k dispozici rohový kop, po kterém střílí první branku dnešního zápasu! TONI KROOS totiž nachytal gólmana Valencie, když vypálil z rohu rovnou na branku, což Doménech nečekal, a tak dostává branku, která jde na jeho vrub.
 
5
Madridští fotbalisté měli k dispozici standardní situaci, kterou rozehrával Kroos. Tu sice Valencia odvrátila, ale následně přišlo hodně nebezpečné zakončení Madridu, které fantasticky vyrazil Doménech!