konec AC Sparta Praha – SK Dynamo Č. Budějovice
3:3
(1:2)
Komentuje: Karel Jedlička
 
80
Sparta právě vstřelila branku!
Letná je ve varu, domácím se i potřetí daří smazat náskok ligového nováčka. Frýdek z první krásně vysunul do uličky Michala Trávníka a jeho přízemní centr usměrnil skluzem zblízka do sítě BENJAMIN TETTEH.
 
77
Dynamo právě vstřelilo branku!
Z nejsilnějšího tlaku Sparty šokuje hráče i fanoušky domácích DAVID LEDECKÝ. Za zády chybujícího Kayi přebral dlouhý nákop brankáře Drobného a svůj nájezd zakončil mistrovsky obstřelením bezmocného Heči. Ten si dnes sáhl na míč jen třikrát – vždy, když ho lovil ze své sítě.
 
58
Sparta právě vstřelila branku!
Tohle střídání vyšlo Václavu Jílkovi parádně! SRDJAN PLAVŠIĆ dostal míč od Kangy v ponechané výhodě po Javorkově faulu a po necelé minutě na hřišti tvrdou střelou z hranice šestnáctky překonává Drobného.
 
42
Dynamo právě vstřelilo branku!
Tohle domácí těžce podcenili! Nijak zvlášť prudký trestný kop z 25 metrů poslal přes děravou sparťanskou zeď k tyči BENJAMIN ČOLIĆ a sparťanský gólman byl na místě pozdě.
 
35
Sparta právě vstřelila branku!
Autorem branky z pokutového kopu je GUÉLOR KANGA. Proti tvrdé umístěné střele byl Drobný bez šance, přestože vystihl směr.
Domácí špílmachr se devátou trefou dotahuje v ligové tabulce střelců na mladoboleslavského Komličenka.
 
7
Dynamo právě vstřelilo branku!
IVAN SCHRANZ během svého půlročního angažmá na Letné neskóroval, zato v dresu soupeře se mu to povedlo brzy.
Rychlý brejk po chybě Mandjecka uprostřed pole vyřešil skvěle: přihrál doleva Mršićovi, který vylákal Heču a předal Schranzovi zpátky pobídku před bránu. Slovenský křídelník se trefuje pod víko přes domácí zadáky, snažící se zastoupit gólmana na čáře.