konec Real Madrid CF – Levante UD
3:2
(3:0)
Komentuje: Vít Schück
 
77
Levante právě vstřelilo branku!
Real sice i ve druhém poločase útočí, ale branka padají do sítě Thibauta Courtoise. Po rozehrávce rohového kopu se dostal do zakončení na zadní tyči střídající GONZALO MELERO, který už neměl problém z blízkosti překonat belgického gólmana.
 
50
Levante právě vstřelilo branku!
Levante zničehonic snižuje ztrátu! Z levé strany přilétl přízemní centr do pokutového území Realu, Campaňa ještě na míč nedosáhl, ale následně osamocený BORJA MAYORAL už dokázal z prvního doteku překonal Courtoise.
 
42
Real Madrid právě vstřelil branku!
Real přidává ještě v prvním poločase třetí branku! Po souhře na pravé straně Carvajala s Viníciusem se dostal do netradičního náběhu do pokutového území zcela osamocený CASEMIRO. I defenzivní záložník ale ukázal, že umí proměnit stoprocentní šanci a snadno překonal Fernándeze.
 
32
Real Madrid právě vstřelil branku!
Domácí se radují z druhého zásahu! KARIM BENZEMA sice prohrál hlavičkový souboj s Postigem, ale míč se odrazil k Rodríguezovi, který vybídl francouzského snajpra k postupu do vápna a Benzema si už věděl rady se situací jeden na jednoho.
 
27
Real Madrid právě vstřelil branku!
Real Madrid jde zaslouženě do vedení! Posledních několik minut patřilo jednoznačně domácím. Na pravém kraji se uvolnil k centru Carvajal, KARIM BENZEMA si našel místo mezi stopery a parádní hlavičkou překonal Fernándeze, který zůstal stát na brankové čáře.