konec Villarreal CF – Real Madrid CF
2:2
(1:1)
Komentuje: Lukáš Mihal
 
86
Real Madrid právě vstřelil branku!
Je vyrovnáno, o druhý gól se opět stará nechtěný GARETH BALE! Ten si po přihrávce Luky Modriće navedl míč na střed vápna, odkud překvapil Andrése Fernándeze střelou k bližší tyči, která se ještě krásně zatočila! Asistence: Luka Modrić.
 
74
Villarreal právě vstřelil branku!
Pozor, Villarreal jde opět do vedení a Real ještě bude bojovat o holý bod! Thibaut Courtois vyrazil střelu Gerarda Morena jen k Javieru Ontiverosovi, který ihned přihrával zpět před branku, kde zůstal nepokrytý MOISÉS GÓMEZ, který uklidil míč do odkryté branky. Asistence: Javier Ontiveros.
 
45+1
Real Madrid právě vstřelil branku!
Madrid nakonec ještě před koncem první půle vyrovnává! Daniel Carvajal se po skvělé patičce spoluhráče dostal k pravé tyči, odkud našel lobem GARETHA BALA, který bez váhání poslal míč do prázdné branky. Asistence: Daniel Carvajal.
 
12
Villarreal právě vstřelil branku!
Obrovské zaváhání Sergia Ramose znamená vedoucí gól pro outsidera! Míč kapitánovi Realu sebral GERARD MORENO, který vyslal do zakončení Karla Toka Ekambiho. Jeho ránu ještě Thibaut Courtois vyrazil, ale na dorážku hráče, který začal celou akci už byl krátký.