konec FC Zbrojovka Brno – 1.FK Příbram
3:3
(2:2)
Komentuje: Roman Zajíček
 
89
Příbram právě vstřelila branku!
Je srovnáno. Šural trefil smolně míčem do obličeje Bariše, hra pokračovala a Matoušek potáhl míč po levé straně až na malé vápno. Tam byl připravený na dorážku střídající IBRAHIM KEITA a hostům se podařilo skutečně v závěru srovnat na 3:3.
 
66
Brno právě vstřelilo branku!
Obrat je na světě a nemá ho na svědomí nikdo jiný, než kapitán a kanonýr LUKÁŠ MAGERA. Ten obdržel exkluzivní centr od Eismanna, vypadalo to na nacvičenou situaci a autor druhé dnešní branky překonal Kočího hlavičkou na přední tyči.
 
40
Brno právě vstřelilo branku!
To jsou věci a máme vyrovnáno. Neskutečný první poločas pokračuje v neuvěřitelném tempu. Růsek zahrával trestný kop, míč proletěl do vápna, kde to vypadalo všelijak, Škoda byl podle všeho faulován, ale hra pokračovala a všudybyl ŠIMON ŠUMBERA se ve vápně nejlépe zorientoval a patičkou poslal míč do sítě.
 
19
Brno právě vstřelilo branku!
Důležitá branka pro Zbrojovku. LUKÁŠ MAGERA si naběhl na centrovaný míč na zadní tyči a dává kontaktní branku. Parádní centr vyslal Michal Škoda, který svého parťáka viděl velmi dobře. Rázem ožily i tribuny a fanoušci bouří.
 
11
Příbram právě vstřelila branku!
Druhá střela, druhý gól a další tvrdý direkt pro brněnský tým. Trestný kop zahrával Nový, který poslal míč na malé vápno. Tam se ocitl úplně volný MAREK KODR a jeho pokus skončil přesně za zády brankáře Flodera.
 
6
Příbram právě vstřelila branku!
Tak to je šok pro Brno. Fantiš si pohrál s míčem, zakombinoval s JANEM MATOUŠKEM na středu hřiště a mladý talent utaženou střelou k tyči překonal brankáře Flodera. Ten plachtil k pravé straně marně a hosté rázem vedou. A dávají důležitý gól z venku.