konec MFK Chrudim – FC Vysočina Jihlava
4:3
(0:1)
Komentuje: Petr Dejnožka
 
90
Chrudim právě vstřelila branku!
To jsou věci! Domácí se po inkasování vyrovnávací branky nesložili, po vysokém centru z levé strany si míč hlavou našel v malém vápně DANIEL VAŠULÍN a uklidil ho pod horní tyč.
 
87
Jihlava právě vstřelila branku!
Vysočina využívá svou zvýšenou aktivitu, povedlo se jí dotáhnout dvougólové manko, když z levé strany zakončoval na zadní tyč střídající JIŘÍ KLÍMA.
 
73
Jihlava právě vstřelila branku!
Zápas v Chrudimi bude ještě hodně zajímavý! Z ničeho nic se hosté radují, míč přistál na noze zcela nepokrytého JAKUBA PETRA, který míč z voleje zametl do protipohybu Zímy – 3:2!
 
60
Chrudim právě vstřelila branku!
Obrovský výbuch radosti na stadionu Za Vodojemem, v pořadí již třetí! Domácí využili standardní situaci ke třetí brance. Secvičený signál přistál po odrazu na noze TOMÁŠE FROŇKA, který tvrdou dělovkou k tyči opět prostřelil Vejmolu – 3:1!
 
57
Chrudim právě vstřelila branku!
Domácí mužstvo sice druhou penaltu opět neproměnilo, přesto slaví! TOMÁŠ FRONĚK opět nechal vyniknout brankáře Vejmolu, který ale míč odrazil pouze před sebe a nabídl tím stejnému hráči bleskurychlou dorážku! Domácí během tří minut otáčí skóre ve svůj prospěch – 2:1!
 
54
Chrudim právě vstřelila branku!
Jejich aktivita přináší zaslouženou a sladkou odměnu! Centr Kesnera ze standardní situace přinesl ve vápně závar, který ukončil prudkou ranou mimo dosah Vejmoly ONDŘEJ VENCL – 1:1!
 
42
Jihlava právě vstřelila branku!
Zajímavou šancí před konce poločasu jihlavští fotbalisté nepohrdli! Ze standardky poslal míč přesně k levé tyči LUKÁŠ VACULÍK a brankář Zíma vůbec nezareagoval.