konec Real Valladolid – Real Madrid CF
1:4
(1:1)
Komentuje: Martin Augustin
 
85
Real Madrid právě vstřelil branku!
Žádné drama nebude! O to se postaral LUKA MODRIĆ, který zakombinoval s Benzemou, poté na levé straně šestnáctky obešel stopera Fernándeze a střelou vedle levé nohy brankáře Masipa zvyšuje vedení madridského mužstva.
 
59
Real Madrid právě vstřelil branku!
Na rohový kop Toniho Kroose si naskočil KARIM BENZEMA a hlavičkou o zem nedal Masipovi šanci zakročit! Madristé vedou už o dva góly a zprvu špatně rozehraný zápas se stále více přiklání na jejich stranu – 1:3.
 
51
Real Madrid právě vstřelil branku!
Hosté jdou do vedení! KARIM BENZEMA penaltu s přehledem proměnil, když balón poslal na opačnou stranu, než jakou si vybral Masip.
 
34
Real Madrid právě vstřelil branku!
Hosté z ničeho nic vyrovnávají! Real udeřil po rohovém kopu. Brankář Masip vůbec nezvládl vzdušný souboj s Nachem Fernándezem, když balón nedokázal vyboxovat. Ten se následně odrazil k RAPHAËLOVI VARANOVI, který měl před sebou už jen prázdnou bránu – 1:1.
 
29
Real Valladolid právě vstřelil branku!
Domácí se radují potřetí a tentokrát už naostro! Keko poslal z pravé strany do šestnáctky skvělý centr. Sergio Guardiola míč ve skluzu předložil ANUAROVI TUHAMIMU a ten ho uklízel do prázdné brány. Krásná akce.