konec Real Madrid CF – AFC Ajax
1:4
(0:2)
Komentuje: Vít Schück
 
72
Ajax právě vstřelil branku!
Neskutečná paráda a Ajax je jednou nohou ve čtvrtfinále! Všichni v pokutovém území čekali od LASSE SCHÖNEHO centr na naskakující hráče, ale dvaatřicetiletý Dán poslal míč přímo do pravého horního rohu. Courtois neměl příliš šancí na zásah.
 
70
Real Madrid právě vstřelil branku!
Madridský celek ještě vykřesává nadějí na postup. Reguilón si na levém kraji poradil s bránícím Tagliaficem, následně našel na vápně MARCA ASENSIA, který s velkou dávnou štěstí umístil míč k pravé tyči. Onana dělal co mohl, ale míč už vyrazit nedokázal.
 
62
Ajax právě vstřelil branku!
Vítěz posledních třech ročníků Ligy mistrů je na hraně vyřazení! DUŠAN TADIĆ ke dvěma asistencím z prvního poločasu přidává také gól! Na hranici vápna si srbský útočník připravil míč na levačku a milimetrovou ránu poslal do levého horního rohu domácí branky.

Hlavní rozhodčí ještě kontroloval situaci před brankovou situací. Míč ale postranní lajnu nepřešel a tak se Ajax může radovat ze třetího zásahu.
 
18
Ajax právě vstřelil branku!
Ajax už po dvaceti minutách otáčí nepříznivý stav po prvním utkání! Dušan Tadić protancoval okolo bránícího Casemira, následně předložil míč do pokutového území k DAVIDU NERESOVI, který si ještě míč potáhl za Nacha a poté přehodil nepřipraveného Courtoise!
 
7
Ajax právě vstřelil branku!
Ajax se hned v úvodu zápasu dostává do vedení! Naprosto jednoduchou akci vedl po pravé straně Dušan Tadić, obrana Realu couvala před třicetiletým útočníkem nizozemského celku až do pokutového území. Tadić vyzval ke střele HAKÍMA ZIJACHA, který táhlým pokusem ke vzdálenější tyči překonal Courtoise.