konec Espanyol Barcelona – Real Madrid CF
2:4
(1:3)
Komentuje: Tomáš Kubečka
 
83
Espanyol právě vstřelil branku!
Je sníženo! Na přihrávku za obranu Realu Madrid si na hranici ofsajdu naběhl ROBERTO ROSALES, který si míč převzal hrudí a poslal jej do sítě!
 
67
Real Madrid právě vstřelil branku!
Real Madrid dnes prožívá parádní večer! Léo Baptistão chyboval na vlastní polovině, Lucas Vázquez jej obral o míč. Balón se poté dostal do vápna, kde si jej vzal GARETH BALE a z dobré pozice propálil brankáře!
 
45+1
Real Madrid právě vstřelil branku!
Real Madrid přidává v nastaveném čase ještě třetí branku! KARIM BENZEMA má dnes neskutečnou efektivitu! Francouzský hráč celou akci rozjel, našel Viniciuse, který svedl souboj se stoperem. Míč se odrazil zpět k Benzemovi a hostující střelec jej pohotově uklidil k tyči!
 
26
Espanyol právě vstřelil branku!
Tak pozor! Akce Espanyolu po rohovém kopu ještě pokračovala! LÉO BAPTISTAO zůstal zapomenutý v pokutovém území, nebyl v ofsajdu, připravil si míč a střelou pod břevno překonal gólmana Realu Madrid!
 
16
Real Madrid právě vstřelil branku!
Real Madrid přidává druhou branku! Se slavným klubem to dnes vypadá skvěle. Luka Modrić dostal moře času k odcentrování do pokutového území. Nádherným centrem našel hlavu SERGIA RAMOSE, který míč uklidil k zadní tyči!
 
5
Real Madrid právě vstřelil branku!
Real Madrid zažívá skvělý vstup do dnešního souboje a dostává se do vedení! Luka Modrič prošel do šestnáctky, ale domácí brankář jeho pokus vyrazil. Důrazný KARIM BENZEMA se dostal k odraženému míči a dopravil jej do sítě!