konec SK Dynamo Č. Budějovice – 1.FK Příbram
1:1
(0:1)
Komentuje: Pavel Kortus ml.
 
89
Pozor, ještě po Helešicově centru se po ráně natahoval Grajciar. Ze situace byl roh. Ten rozehrál Grajciar a našel osamoceného Nováka. Ten byl sám před Kočím, ale hlavou nedokázal střelu usměrnit, a tak brankář hostů udržel remízový stav.
 
70
Dynamo právě vstřelilo branku!
Máme srovnáno. Velký podíl na brance má David Ledecký, který dobře podržel míč, aby jej následně připravil PETERU GRAJCIAROVI. Bývalý příbramský středopolař vyslal nenápadnou střelu, která zapadla za tyč Kočího branky.
 
69
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Průcha, přichází Hlúpik.
 
59
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Kladrubský, přichází Řezáč.
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Javorek, přichází Grajciar.
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Wermke, přichází Šplíchal.
 
58
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Tregler, přichází Nitrianský.
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Antwi, přichází Skácel.
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Keita, přichází Polidar.
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Rezek, přichází Kilián.
 
52
Zleva se otevřel volný prostor před Provodem, ten prováhal vhodný moment ke střele. Oslovil proto Ledeckého, ten ještě vylepšil pozici pro Wermkeho, ale ten opět prováhal vhodný moment k zakončení. Bude z toho roh.
 
46
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Havel, přichází Fišl.
Střídání v týmu SK Dynamo Č. Budějovice: ze hřiště odchází Táborský, přichází Čavoš.
 
43
V krátkém sledu pálili hosté dvakrát z levé strany. Nejprve Voltr a pak Rezek nepříjemně protáhli Staňka, který v obou případech obstál v těchto těžkých zkouškách.
 
42
David Ledecký přijímá žlutou kartu za faul na Karla Soldáta.
 
20
Příbram právě vstřelila branku!
Co se nepovedlo Keitovi, to zvládl o chvíli později jeho spoluhráč PETR PRŮCHA. Záložník Příbrami si navedl míč na střed hřiště, dobrých pět metrů za vápnem vypálil a jeho přízemní střela zapadla přesně k Staňkovo pravé tyči.
 
19
Šance Příbrami! Havelka přišel o míč ve středu hřiště, zmocnil se jej Antwi, který připravil šanci pro Keitu, který ale hlavou těsně minul.
 
11
Dokonalý pas Lukáše Provoda levačkou za obranu znamenal stoprocentní příležitost pro Iva Táborského. Zkušený českobudějovický ofenzivní hráč byl sám před Kočím, ale v zakončení trefil právě pouze brankáře Příbrami.
 
8
Poprvé vážněji zahrozila i Příbram. Po nepřesné malé domů od Helešice postupoval sám na branku útočník Keita, ale svůj únik zakončil nepřesnou střelou.
 
4
Viděli jsme první vážnější situaci. Wermke prostrčil míč na Ledeckého, jenž pálil z hranice vápna. Jeho slušný pokus vyrazil brankář Kočí na roh.