konec Kašima Antlers – Real Madrid CF
1:3
(0:1)
Komentuje: David Suchý
 
78
Kašima právě vstřelila branku!
Máme tu kosmetické snížení nepříznivého výsledku! Endo se zjevil na pravé straně, kde dokázal sklepnout ŠOMU DOJOVI, který z úhlu propálil Courtois, jenž na míč vůbec nedosáhl. Branku musel potvrdit ještě videorozhodčí, který žádný ofsajd správně neodhalil.
 
55
Real Madrid právě vstřelil branku!
Japonský celek je na ručník, naopak welšský forvard ve službách Realu Madrid oslavuje hattrick! Modrić sice nedokázal kloudně trefit míč, což hrálo do karet vedle stojícímu Marcelovi, který vysunul volného GARETHA BALEA, jehož prudká rána nártem skončila za bezmocným Kwonem.
 
53
Real Madrid právě vstřelil branku!
Španělský celek se dostává do dvoubrankového vedení! Špatnou přihrávkou dozadu se prezentoval jeden z domácích, tuto minelu dokázal využít napadající GARETH BALE, který obešel brankáře, aby posléze pravou nohou uklidil míč do prázdné brány.
 
44
Real Madrid právě vstřelil branku!
Máme tady úvodní branku dnešního zápasu! Bílý balet kombinoval na levé straně, posléze si GARETH BALE narazil s Marcelem, načež prvně jmenovaný z menšího úhlu prostřelil brankáře Kwona, který nedokázal střelu ke vzdálenější konstrukci zneškodnit.