konec SD Eibar – Real Madrid CF
3:0
(1:0)
Komentuje: Michal Luxa
 
88
Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Kike García, přichází Pablo De Blasis.
 
83
Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází José Ángel Valdés, přichází Sergio Álvarez.
 
74
Střídání v týmu SD Eibar: ze hřiště odchází Sergi Enrich, přichází Charles.
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Marco Asensio, přichází Vinícius Júnior.
 
63
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Luka Modrić, přichází Isco.
 
62
Fabián Orellana doslova udělal z Daniho Ceballose stojícího panáka. Domácí záložník snadno přešel do vápna, odkud z pravé strany vystřelil na první tyč, ale Thibaut Courtois si připisuje výborný zákrok.
 
57
57. Kike GARCÍA - 3:0
 
57
Eibar právě vstřelil branku!
Eibar se zřejmě dočká prvního vítězství nad Realem v historii! Přetažený centr vrátil do ohně Marc Cucurella. Před belgickým brankářem Madridu směr míče upravil ještě Sergi Enrich, jenž trochu nevědomky našel KIKEA GARCÍU. Na domácího hráče už zívala prázdná branka.
 
54
Střídání v týmu Real Madrid CF: ze hřiště odchází Álvaro Odriozola Arzallus, přichází Daniel Carvajal.
 
52
52. Sergi ENRICH - 2:0
 
52
Eibar právě vstřelil branku!
Real si na vlastní polovině tak dlouho zahrával, až o balon přišel. Álvaro Odriozola Arzallus se ocitl díky spoluhráčům pod obrovským tlakem, až vyrobil chybu. Marc Cucurella přihrál do šestnáctky, odkud přesně zamířil SERGI ENRICH. Jeho pokus cestou do branky orazítkoval levou tyč.
 
44
Hlavní rozhodčí celou situaci moc neviděl, a tak bude vhazovat domácí celek. Ovšem Gareth Bale (Real Madrid CF) tak dlouho protestoval, až uviděl žlutý kartónek.
 
36
Žlutou kartu dostává Joan Jordán (SD Eibar), jenž u půlící čáry zastavil nebezpečně se rozvíjející se útok bílého baletu.
 
33
Žlutou kartu dostává Marc Cucurella (SD Eibar), jenž stáhl francouzského útočníka k zemi. Tohle vypadá na hodně zajímavou pozici, kterou rozehraje Gareth Bale.
 
17
17. Gonzalo ESCALANTE - 1:0
 
17
Eibar právě vstřelil branku!
Branka platí a Eibar se může znovu radovat! Přízemní centr z levé strany mířil na první tyč, odkud přišlo zakončení. Thibaut Courtois na tento pokus zareagoval, ale míč neudržel. GONZALO ESCALANTE zle poté dotíral na obránce, který ho nastřelil a míč zamířil do branky.
 
17
Hlavní rozhodčí diskutuje s videem, protože Eibar se raduje ze vstřelené branky. Bude platit nebo ne?
 
11
11. Karim Benzema (REA)
 
11
Jenže po centru od rohového praporku se Eibar k zakončení nedostal, ale naopak se musel velmi rychle vracet. Nalevo se uvolnil Marco Asensio, jenž před brankou našel Karima Benzemu. Ten si kličkou obhodil brankáře a poté střílel, ale před brankovou čárou zasáhl jeden z obránců.
 
5
Real Madrid se usadil na polovině soupeře a dokonce vsítil branku. Pokus Gareth Bale skončil v pravé části brány, ale ještě předtím se ocitl v ofsajdovém postavení.
 
3
3. Kike García (EIB)
 
3
Eibar se po pěkné akci dostal ke střele z nějakých pětadvaceti metrů. Pokus Kike García zamířil tak přesně, že jeho pokus orazítkoval pravou tyč. Thibaut Courtois sice plachtil vzduchem, ale na balon nedosáhl.