konec FC Hradec Králové – FK Fotbal Třinec
1:0
(0:0)
Komentuje: Ondřej Novotný
 
90+1
Hradecký Da Silva zbytečně fauloval v útoku a po druhé žluté kartě musí pochopitelně přijít i červená!
 
81
Žlutou kartu dostává Wesley Da Silva (FC Hradec Králové).
 
73
Třinecký Hejný fauloval před hradeckým vápnem, k situaci, kdy sudí už udělal žlutou kartu ale ještě doběhl domácí brankář a za svá slova si také jednu vysloužil.
 
61
Žlutou kartu dostává Imrich Bedecs (FK Fotbal Třinec).
 
58
Hradecký Kopečný zakopl míč a na světě je další žlutá karta, diváci se sice nudí, hlavní sudí se ale nyní musí otáčet a korigovat mírně vyhrocené emoce na hřišti.
 
56
Hosté se rychle ujali míče a postupně se dostali nedaleko vápna Východočechů, hra se ovšem opět přerušuje, jelikož fauloval Martinec. A sudí Mikyska neváhal a opět vytáhl žlutý kartónek.
 
52
Na druhé straně zastavil protiakci za cenu faulu a žluté karty Jukl.
 
50
Třinecký Šumbera poslal na zem Mikera a vidí za to žlutou kartu.
 
43
Urma tak dlouho otálel s autem, až nakonec dostává žlutou kartu za zdržování! Takový prohřešek pro hráče v poli se ve fotbale jen tak nevidí...
 
20
Faul je k vidění tentokrát zase od hostů, ovšem Čelůstka poslal k zemi domácího plejera už nedaleko vápna. Sudí to oceňuje žlutým kartónkem a nařizuje pochopitelně i přímý kop.
 
17
Miker zbytečně a tvrdě zajel do hostujícího hráče, navíc na vlastní polovině, i Třinec bude mít standardní situace ve stejné vzdálenosti, jako to měli před chvílí Hradečtí.