konec FC MAS Táborsko – 1. SK Prostějov
1:1
(0:0)
Komentuje: Josef Janda
 
85
Žlutou kartu dostává Jan Šteigl (1. SK Prostějov).
 
82
Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Pavel Pilík, přichází Ibu Ndiaye.
 
78
Prostějov právě vstřelil branku!
Domácí poprvé vystřídali a hned inkasovali. Nezajištěného prostoru využil LUKÁŠ HAPAL, který střelou po zemi k tyči překonal Tomu. Prostějov srovnal na 1:1.
 
77
Střídání v týmu FC MAS Táborsko: ze hřiště odchází Lukáš Pfeifer, přichází Václav Prošek.
 
75
Střídání v týmu 1. SK Prostějov: ze hřiště odchází Martin Slaninka, přichází David Píchal.
 
72
Žlutou kartu dostává Martin Slaninka (1. SK Prostějov).
 
65
Střídání v týmu 1. SK Prostějov: ze hřiště odchází Dmytro Žikol, přichází Lukáš Hapal.
 
65
Pfeifer skvěle pláchnul po levém křídle a našel před brankou volného Frýdka. Ve stoprocentní šanci ale Frýdek trefil jen připraveného Brédu.
 
54
Táborsko právě vstřelilo branku!
Domácí se dočkali první branky v zápase. Po centru ze standardní situace hlavičkoval přesně k tyči ZBYNĚK MUSIOL. Bréda se tentokrát jen bezmocně ohlédnul, prostějovská obrana nechala táborskému útočníkovi hodně volnosti. Táborsko vede nad Prostějovem 1:0.
 
37
Po rohovém kopu a následné změti před Tomou nebyli hosté od vedoucí branky daleko. Sražený míč mohl zaplout pod břevno. Vzápětí pálil nebezpečně Žikol, také jeho však Toma vychytal.
 
36
Střídání v týmu 1. SK Prostějov: ze hřiště odchází Martin Sus, přichází Olexandr Pernackyj.
 
29
Největší šance duelu! Bréda nejprve vytáhnul skvělý zákrok proti střele k tyči, načež se po zmatku před brankou dostal k zakončení ještě Lukáš Pfeifer. Jeho pokus skončil na břevnu prostějovské branky a v ochozech to jen zahučelo.
 
21
Hosté sehráli rychlou akci po levém křídle, až se míč dostal téměř ke Koudelkovi. Domácí gólman Toma situaci skvěle přečetl a včasným vyběhnutím zamezil Koudelkovi dostat se do ideální střelecké pozice.
 
16
Christian Frýdek obstřelil s gólmanem i branku, obrovská šance v šestnáctce před Brédou! Hosté v podobné šanci, také jejich pokus z dobré pozice končí vedle branky.
 
11
Březina našel centrem z pravé strany ve vápně Musiola, jehož střela mířící k tyči byla sražena mimo nebezpečí. První významnější akci utkání si tak připisují domácí.