konec MFK Vítkovice – FK Fotbal Třinec
3:1
(2:1)
Komentuje: Radomír Fukala
 
51
Vítkovice právě vstřelily branku!
Vítkovičtí krátce po přestávce přidávají třetí gól a mohou se tak ještě více uklidnit! Macej se skvěle prohnal podél dvou obránců až do pokutového území. Následně nasměroval svou přihrávku do malého vápna, kde vznikla menší trma vrma, ve které se nejlépe zorientoval IGOR SÚKENNÍK, jenž dotlačil míč za brankovou čáru.
 
30
Vítkovice právě vstřelily branku!
Tak to byla opravdu fotbalová lahůdka v podání domácích, kteří během krátké chvíle otáčejí průběh duelu! Centr z pravé strany sice ještě hosté odvrátili, ale pouze k nohám MATĚJE KONČALA, který parádní ranou z pětadvaceti metrů trefuje přesně horní kout Adamuškovy brány.
 
25
Vítkovice právě vstřelily branku!
Tak tohle se domácím opravdu povedlo a vítkovičtí fanoušci se tak dočkali rychlého srovnání! Matěj Končal rozehrál rohový kop nakrátko, načež poté adresoval opravdu výtečný centr na zadní tyč, kde se z hranice malého vápna dokázal prosadit k hlavičce MARTIN MOTYČKA, jenž pohodlně překonal Adamušku v bráně Třince.
 
21
Třinec právě vstřelil branku!
Hosté jsou již nyní úspěšní a po dvaceti minutách se ujímají vedení! Dedič podnikl smělý výpad po pravé straně, ale jeho zpětnou přihrávku Schwendt podběhl. Nicméně se míč dokutálel přesně do kroku ONDŘEJI KUŠNÍROVI, jenž přízemní ranou z pravé strany šestnáctky na zadní tyč otevírá skóre.