konec MFK Frýdek-Místek – 1.FK Příbram
2:1
(1:0)
Komentuje: Michal Raška
 
82
Po rohovém kopu se do zakončení dostal Tandir, ale pomohl si faulem a za následující zakopnutí míče dostal žlutou kartu.
 
79
Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Adam Varadi, přichází Ismar Tandir.
 
77
Domácí se málem z ničeho nic dostali do dvoubrankového vedení, ale to by musel Adam Varadi tutovou šanci proměnit. Po odkopu Willwébra zpracoval míč Varadi pro Hrušku, který ho následně skvělou přihrávkou vyslal a Adam Varadi šel sám na bránu, ovšem brankáře Boháče neprostřelil.
 
74
Obrovské štěstí mají domácí, když se hosté dostali dopředu, následně přišla přihrávka před bránu z pravé strany od Fantiše, ve vápně si míč zpracoval Antwi a z bezprostřední blízkosti z otočky vystřelil, ovšem jeho pokus se nedostal přes zeď obránců Frýdku-Místku!
 
72
Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Václav Mozol, přichází Michal Švrček.
 
70
I na následný centr si počkal ve vápně Jan Matoušek, který z voleje skvěle zakončil k pravé tyči, ale Matěj Mihálek předvedl fantastický zákrok!
 
63
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Filip Hlúpik, přichází Emmanuel Antwi.
 
60
Příbram právě vstřelila branku!
Tak tohle byla naprostá fotbalová paráda, kterou předvedl JAN MATOUŠEK! Tento hostující útočník se dostal k míči ve vápně, tam se dostal přes dva domácí obránce a následně levou nohou zakončil přesně k pravé tyči! Příbram tak opět ztrácí pouze jednu branku.
 
58
Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
Frýdek-Místek jde do dvoubrankového vedení! Varadi ve středu hrací plochy po nákopu zpracoval míč na Mozola, ten ho ovšem neudržel, následně se ale k němu dostal Jakub Přichystal, který si obhodil obránce a běžel sám na bránu, následně ještě ve vápně posunul míč na volného JANA HRUŠKU a ten i s tečí hostujícího brankáře dává svůj první gól!
 
56
Z ničeho nic se hosté dostali dopředu po levé straně odkud centroval Jan Matoušek, který ve vápně hledal Miroslava Slepičku, ale ten osamocený z voleje netrefil míč!
 
54
Domácí se provinili faulem při slibné akci. Po chvíli poslal Průcha k zemi Varadiho a rozhodčí Ginzel vytáhl žlutou kartu.
 
47
A málem bylo dvě minuty po začátku druhé půle vyrovnáno! Karel Soldát se dostal ke hlavičce v malém vápně, ale hlavou zamířil těsně vedle pravé tyče!
 
46
Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Patrik Krčula, přichází Jan Hruška.
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Roman Květ, přichází Miroslav Slepička.
Střídání v týmu 1.FK Příbram: ze hřiště odchází Karsten Ayong, přichází Jan Matoušek.
 
37
Velice nepříjemný moment nyní prožívá hostující hráč, když ho Martin Slaninka ve vzduchu velice nepříjemně a tvrdě poslal k zemi. Hostující hráč je nyní ošetřován na hrací ploše a domácí obránce za tento zákrok obdržel žlutou kartu.
 
28
Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
Lipina jde po necelé půlhodině hry do vedení! Centr Slaninky z rohového kopu letěl přesně na hlavu ONDŘEJE CHVĚJY, který ani nemusel vyskakovat a následně hlavou zamířil k levé tyči! Asistence: Slaninka.
 
22
První velká šance Příbrami nekončí gólem! Filip Hlúpik ukázal jak je rychlý a silný v těle a poradil si s dotírajícím Slaninkou, následně se uvolnil a z úhlu v malém vápně vystřelil, ovšem jeho pokus skončil těsně vedle levé tyče!