konec FC Hradec Králové – FK Olympia Radotín
4:1
(2:0)
Komentuje: Ondřej Novotný
 
74
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Marek Krátký si pohotově na pravém křídle zpracoval míč, prošel s ním na hranici vápna a nadvakrát ho dostal k pravé tyči. Zde si ve vzduchu balón zkrotil JAN PÁZLER a pumelicí pod břevno dokonal hattrick – 4:1!
 
57
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Míč si na penaltový puntík postavil standardní střelec JAN PÁZLER, jenž zvolil prostředek branky a musel si dost oddychnout, Jan Stejskal totiž málem balón vyrazil. Hradečtí se však mohou nakonec radovat ze třetí branky – 3:1!
 
49
Olympia právě vstřelila branku!
Domácí zaspali a hosté toho hned využívají! Z levé strany dokázal odcentrovat na hranici malého vápna Frizoni, jenž oslovil zcela nehlídaného IBRAHIMA KEITU. Ten tak trkl do míče a bezpečně překonal snad první pořádnou hostující střelou na branku hradeckého strážce – 2:1!
 
45+1
Hradec Králové právě vstřelil branku!
A hosté skutečně ještě do přestávky podruhé inkasují! Hradečáci si nyní pouze vyměnili roli, Jan Pázler totiž po odkopu do středového kruhu dokázal vyhrát souboj a míč následně vyslal na ADAMA VLKANOVU. Toho už jediný bránící hráč nedokázal zastavit a domácí rychlík si pak už v samostatném úniku věděl rady – 2:0!
 
39
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Tahle spolupráce na jaře prostě klape! Adam Vlkanova proběhl s míčem na kopačce po pravé straně, následně nahrál do vápna na JANA PÁZLERA, který z těžké pozice vymetl levý růžek hostující branky – 1:0!