konec FK Baník Sokolov – FK Viktoria Žižkov
1:2
(1:0)
Komentuje: Lukáš Švéda
 
87
Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Miroslav Podrazký, přichází Zdeněk Volek.
 
86
Machek přetáhl hru na Končala, jenž svým centrem našel volného Rychnovského, jenž se položil do střely z voleje, bohužel pro domácí se mezi tři tyče nevešel!
 
82
Štípek sestřelil Vávru a vidí oprávněnou žlutou.
 
80
Žižkov právě vstřelil branku!
Další centr před bránu, další úspěšná hlavička AUGUSTA BATIOJY, který dokonale využil nadýchaný centr Pavlaty z pravé strany. Hosté otáčejí zápas ve svůj prospěch – 1:2!
 
78
Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Pavel Košťál, přichází Vojtěch Mareš.
 
76
Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Michal Hlavatý, přichází Ondřej Ševčík.
 
74
Vávra zatáhl za záchrannou brzdu a z ruky sudí Adámkové vidí žlutou kartu.
 
72
Ohromná šance Baníku! Střídající Jan Mejdr, povoláním obránce, si poradil se Švejdíkem, ale pak jej vychytal Hrubeš! Z dorážky hlavou se Mejdr neprosadil a Končal na míč letící kolem tyče nedosáhl!
 
70
Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Jan Silný, přichází Jan Mejdr.
 
66
Žižkov právě vstřelil branku!
Hosté vyrovnávají, když si na Urbancův centr z levé strany naskočil AUGUSTO BATIOJA a umístěnou hlavičkou k tyči nedal Belaňovi šanci – 1:1!
 
65
Trávníček nedovoleně zastavil Rychnovského a je prvním ze Žižkova, kdo dnes uviděl žlutou.
 
64
Baníkovcům standardka příliš nevyšla, ale pak se ještě dostal k alónu Vávra, který zkoušel obstřelit Hrubeše ke vzdálenější tyči, ale minul!
 
63
Střídání v týmu FK Baník Sokolov: ze hřiště odchází Jan Kosak, přichází Martin Rychnovský.
 
56
Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Jan Kuchta, přichází Jakub Urbanec.
 
47
Obráncům zdrhnul Silný, tvrdou ránou vyprášil Hrubešovi jeho rukavice, k dorážce z dvaceti metrů se dostal Končal, který také pěkně vystřelil, ale Hrubeš pokus doprostřed brány kryl.
 
46
Hned zkraje poločasu vidí žlutou domácí útočník Silný.
 
43
Sokolovští zůstali u míče, centr hosté odvrátili za šestnáctku, kde se do něj opřel Kosak a jeho dělovka byla ztečována těsně mimo!
 
39
Trávníček naznačil střelu, ale pak dloubl míč za obranu na Kuchtu, který jemnou tečí umístil míč mimo Belaňův dosah a rozvlnil za ním síť, nicméně zdvižený praporek pomezního zkazil hostům radost z vyrovnávací trefy!
 
35
Do pokutového území pronikl z pravé strany Hlavatý, který z úhlu zkusil překvapit Hrubeše, ale balón napálil jen do boční sítě.
 
9
Na centr si naskočil Pavlata, jehož povedenou hlavičku Belaň tygřím skokem zlikvidoval! Následná dorážka neměla smysl, pomezní mával ofsajd.
 
3
Sokolov právě vstřelil branku!
Strada obdržel parádním průnikovou přihrávku za obranu od Hlavatého, naservíroval míč JANU KOSAKOVI, který sice s obtížemi, ale nakonec dokázal míč nasměrovat k tyči žižkovské brány – 1:0!