konec FK Viktoria Žižkov – MFK Frýdek-Místek
1:2
(1:0)
Komentuje: Daniel Kinc
 
89
Na druhé straně poté musel faulovat nutně Slaninka unikajícího Urbance a za svůj zákrok uviděl žlutou kartu.
 
86
Urbanec fauloval na útočné polovině a za svůj skluz uviděl žlutou kartu.
 
77
Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází David Štípek, přichází Michal Trávníček.
 
76
76. Ismar TANDIR - 1:2
 
76
Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
Hosté otáčejí skóre a jsou blízko výhře! Po dobré práci Varadiho vybojovali rohový kop, přičemž na parádní centr si na přední tyči naběhl kanonýr posledních zápasů ISMAR TANDIR, který povedenou hlavičkou o trávník rozvlnil síť – 1:2!
 
75
Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Michal Mravec, přichází Petr Literák.
 
73
Tak pozor! Petr Musa zasáhl svého soupeře loktem do obličeje, a rozhodčí neváhal a domácí borci hned ukázal červenou kartu!
 
70
Dramé se na polovině hřiště provinil jasným faulem, a je prvním hráčem duelu potrestaným žlutou kartou.
 
66
66. Adam VARADI - 1:1
 
66
Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
Je srovnáno a hostující trenér si může mnou ruce! ADAM VARADI byl na hřišti sotva minutu, když dostal parádní pas vzduchem dopředu, šel z pravé strany sám na branku a Hrubeše propálil parádní ranou po zemi na zadní tyč – 1:1!
 
65
Střídání v týmu MFK Frýdek-Místek: ze hřiště odchází Ľubomír Willwéber, přichází Adam Varadi.
 
64
Velká šance domácích! Kuchta šel najednou sám na branku, vypálil prudce na zadní tyč, ale jeho přízemní rána se jen otřela o pravou tyč a zamířila do autu!
 
62
Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Miroslav Podrazký, přichází Petar Musa.
 
56
A po rohu na tribunách jen zahučelo, když centrovaný míč propadl na zadní tyč ke stoperu Gáčovi, ten ale v dobré pozici hlavou brankou minul!
 
54
Střídání v týmu FK Viktoria Žižkov: ze hřiště odchází Augusto Batioja, přichází Marcel Čermák.
 
45+1
Šance hostů v samotném závěru půle! Krčula se z ničeho nic zjevil za obranou, osamocen na levé straně malého vápna opřel svou ránu ale jen o boční síť.
 
43
Další velká šance hostů! Jeden z obránců předvedl hodně špatnou malou domů hlavou na Hrubeše, kolem kterého si míč přehodil Šumský, ale toho v zakončení před prázdnou brankou zastavil jeden ze stoperů!
 
33
33.
 
33
Tak to je neskutečné! Hrubeš si šel pro centrovaný míč hluboko z branky, ale hlavou jej nepochopitelně minul a celou akci podběhl. Zleva tak šel Šumský zcela sám na prázdnou brankou, ale ranou na zadní tyč ji minul...
 
32
32.
 
32
První vážnější šance hostů! Šumský vypíchl míč a po pravé straně šel do vápna. Přihrávkou pod sebe vybídl na středu nabíhající Tandira, ale jeho rána byla na poslední zablokována Dresslerem.
 
8
8. David ŠTÍPEK - 1:0
 
8
Žižkov právě vstřelil branku!
A domácí z něj jdou do vedení! Centrovaný míč směřoval na hranici vápna, kde jej hosté sice odvrátili, ale následně se do odraženého balónu opřel DAVID ŠTÍPEK a jeho technická rána po zemi zapadla přesně k pravé tyči – 1:0!