konec FK Olympia Radotín – FK Varnsdorf
2:2
(2:2)
Komentuje: Radek Barkman
 
90+3
Na útočné půlce zkusil podržet míč Kocourek, ale nevyšlo to. Následný brejk zastavil Zbrožek a i on dostal žlutou.
 
90+2
Za zdržování při odkopu dostává žlutou kartu brankář Miroslav Samoel.
 
82
K nebezpečné hlavičce se ve vápně nakonec dostal Hejný, ale mířil nad branku.
 
81
Nešťastníka posledních momentů Krále nahrazuje v sestavě hostů Šulc.
 
80
Olympia naposledy střídá, místo Jukla dohraje zápas Vopat.
 
77
Odchází autor vyrovnávací branky Klobása, místo něj už je na trávníku Bojan Dordič.
 
72
Erik Liener zastavil ve středu pole akci jen za cenu žlutého faulu.
 
68
Komplikace pro Severočechy. Po pravé straně spěchal do akce Jukl, stačil ještě odcentrovat, ale zároveň byl nekompromisně poslán k zemi Chlumeckým. Vzhledem k tomu, že obránce hostů už jednu kartu měl, musí předčasně do sprch.
 
65
Žlutou kartu dostal hráč Olympie Ondřej Ruml za taktické přerušení vznikajícího brejku hostů.
 
61
Zraněného Vernera ještě před přímým kopem nahrazuje na hrací ploše Dordević.
 
60
Ruml je dnes hodně odvážný. Tentokrát si hodil míč mezi tři hráče a málem se dostal ve vápně k zakončení z vyložené pozice, ale Chluecký ho stačil faulovat. Další žlutá karta.
 
58
Bílka v sestavě Varnsdorfu nahradil Kocourek.
 
47
Už se rýsovala první velká šance druhé půle pro Varnsdorf. Klobása při přečíslení uvolnil Wesleyho Da Silvu, jemuž těsně před zakončením na poslední chvíli ukopl míč Rothe.
 
47
První žlutou kartu v dnešním zápase dostává za faul u postranní lajny Michal Bílek.
 
46
Frydrycha nahradil v brance Olympie Lukáš Soukup.
 
45
Varnsdorf právě vstřelil branku!
Poločas jako z partesu dovršil fantastickou akcí STANISLAV KLOBÁSA. V ponechané výhodě si na hranici vápna obhodil protihráče a zakončil do protipohybu Frydrycha. Divák se dnes na Strahově určitě nenudí.
 
43
Na druhé straně se v čisté gólovce zjevil na pravé straně pokutového území Lienera, ale tváří v tvář Samoelovi dokázal jen vyprášit jeho rukavice!
 
38
Durdević má dneska střeleckou! Zase napřáhl z podobné pozice, odkud trefil parádní vyrovnávací gól, ale tentokrát zamířil pouze do břevna. V pokračující akci zkoušel štěstí i Da Silva, ale jeho slabý pokus skončil pouze v rukavicích Frydrycha.
 
29
Olympia právě vstřelila branku!
A domácí zase vedou! RICHARD JUKL se postavil k rozehrávce a svou levačkou zakroutil balon k bližší tyči tak dokonale, že si na něj Samoel jen sáhl, ale v cestě do sítě mu nezabránil.
 
26
Varnsdorf právě vstřelil branku!
Tak to byla trefa, která aspiruje na úspěch v anketě gól roku. Postupný útok totiž zakončil nechytatelnou střelou o břevno z nějakých třiceti metrů FAHRUDIN DURDEVIĆ. Nádherný fotbalový moment a je srovnáno.
 
24
Olympia právě vstřelila branku!
Tak tohle je pro hosty neskutečně nešťastná situace. Po přenesení hry na levou stranu se dostal k míči GEORGIOS KATIDIS, zpracoval si ho ve snaze zabránit nebezpečí v pokutovém území a jeden z hostujících obránců si balon nešťastně srazil do vlastní branky. Za střelce však označen i místním hlasatelem právě řecký fotbalista Olympie.
 
19
V další akci se povedlo uvolnit Hejného, proti němuž vyběhl až za vápno Samoel a zmenšil tím útočníkovi domácích úhel. Hejný pak zblízka nastřelil jen nohy soupeřova gólmana.
 
18
Po centru Lienera hlavičkoval ve vápně velmi nebezpečně nejspíš Katidis, ale mířil nad.
 
14
Další obrovská šance Varnsdorfu! Wesley Da Silva nejprve vybojoval míč, posunul ho na Bláhu, který správně načasoval přihrávku právě pro Da Silvu. Ten se dostal do vápna a mohl si vybrat mezi střelou a přihrávkou. Nakonec zvolil oblouček přes Frydrycha, ale ten se s úspěchem nesetkal díky dobré práci vracejících se zadáků domácího mužstva. Nebezpečí nepřinesl ani následný roh.
 
9
Další gólovka hostů! Po centru Chlumeckého mohl ve vápně z ideální pozice zakončovat Klobása, ale míč se mu svezl po kopačce a skončil zpátky ve hře. Při následné nepřehledné situaci ve vápně ještě zkoušel štěstí dorážkou z vápna Bílek, ale rána mu vůbec nesedla.
 
7
První nebezpečí zápasu! Nejprve hledal Da Silva na zadní tyči Durdeviće, ale ten byl zablokován, z následného centru z levé strany pak přeskočil brankáře Frydrycha Breda, ale svůj hlavičkový pokus poslal nad branku.
 
Náhradní termín utkání byl stanoven na středu 27. září. Hrát se bude od 16 hodin.