konec FC Zlín – Bohemians Praha 1905
1:2
(1:1)
Komentuje: Martin Augustin
 
90+5
Hostující brankář Lukáš Soukup vyfasoval žlutou kartu za zdržování hry.
 
90+3
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Erik Prekop, přichází Tomáš Necid,
ze hřiště odchází Jan Shejbal, přichází Vojtěch Novák.
 
89
Joss Didiba se snažil i vleže zastavit Michala Berana všemi dostupnými způsoby. Vysloužil si za to žlutou kartu.
 
86
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Ladislav Mužík,
ze hřiště odchází Milan Ristovski, přichází Daniel Köstl.
 
84
Střídání v týmu FC Zlín:
ze hřiště odchází David Tkáč, přichází Selmir Pidro,
ze hřiště odchází Zviad Načkebia, přichází Joss Didiba.
 
79
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Jan Vondra, přichází Antonín Křapka.
 
74
Bohemians právě vstřelili branku!
Hosté zasazují Zlínu těžký direkt! Jan Matoušek vysunul ERIKA PREKOPA, který překonal vybíhajícího Dostála chytrým a precizním dloubáčkem – 1:2.
 
72
Střídání v týmu FC Zlín:
ze hřiště odchází Alexandr Bužek, přichází Cletus Nombil,
ze hřiště odchází Jakub Janetzký, přichází Pablo González.
 
70
Ani druhý dnešní gól Filipa Žáka není uznán! Po standardní situaci se dostal ke střele Martin Cedidla. Po zákroku Soukupa balón dopravil do sítě Žák, jenže ten se v momentě Cedidlovy rány nacházel za záda všech hráčů Bohemky.
 
69
Domácí se radují, ale zase to zavánělo ofsajdem! Musíme si počkat na verdikt od videa...
 
67
Střídání v týmu FC Zlín:
ze hřiště odchází Libor Holík, přichází Vukadin Vukadinović.
 
61
Další příležitost klokanů přišla po rohovém kopu. Jan Vondra hlavičkoval vedle!
 
60
Hosté byli blízko ke gólu! Erik Prekop nahrál u šestnáctky doleva Matěje Hybše. Ten našel zpětnou přihrávkou Milana Ristovského, jehož zřejmě gólovou ránu vytěsnil mimo bránu bránící Janetzký!
 
55
Erik Prekop se dostal do konfliktu se Zviadem Načkebiou. Podle sudího Roučka byl aktivnější hráč Bohemians, který tak dostal žlutou kartu.
 
55
Jan Shejbal doběhl až k pokutovému území a jeho rána levačkou prosvištěla těsně vedle vzdálenější tyče! Brankář Dostál si asi oddychl.
 
51
Hezká střela Lukáše Bartošáka z levé strany. Míč směřoval ke vzdálenější tyči. Míč ještě zaplaval a Soukup ho musel vyrážet.
 
47
Prvním šanci druhého poločasu měl Zviad Načkebia! Domácí hráč převzal míč na pravé straně šestnáctky a jedním dotekem se zbavil bránícího Hybše. Přeci jen se však dostal do ostřejšího úhlu a pálil do boční sítě.
 
45+4
Jan Matoušek ještě fauloval Načkebiu a dostal za to žlutou kartu.
 
45
Gól Zlína neplatí! Prudkou přihrávku Černína si před šestnáctkou zpracoval David Tkáč. Jeho přízemní střelu vyrazil Soukup jen před sebe a dobíhající Filip Žák dorazil míč za jeho záda. V momentě střely Tkáče se však nacházel v těsném ofsajdu, což odhalil VAR.
 
45
Filip Žák poslal z dorážky domácí do vedení, ovšem byla to hraniční situace z pohledu ofsajdu. Situaci bude určitě zkoumat VAR...
 
44
Jan Shejbal táhl útočnou akci hosté na levé straně, ale šlápl si na balón a ten mu sebral Cedidla. Rodící se brejk Zlína pak utnul zatažením za dres Michal Beran, který za to obdržel žlutou kartu.
 
36
Žlutá karta pro tým FC Zlín (Filip Žák).
 
35
Po nejprve uznaném Prekopově gólu intervenoval VAR, který buď nenašel záběry, které by míč za brankovou čarou stoprocentně odhalily, a nebo balón brankovou čáru zkrátka nepřekročil. Tady rozhodovaly centimetry.
 
33
Hosté se nějakou dobu radovali z vedení, ale jejich gól nakonec uznán není!

Po zisku míče se přišla nahrávka na Jana Matouška, který byl rozběhnutý na levém křídle. Doběhl k pokutovému území a nahrál před bránu Erikovi Prekopovi. Ten bombou orazítkoval břevno, od něhož se míč odrazil někam k brankové čáře, pak opět do břevna a ven. Sudí Rouček po chvíli váhání ukázal, že balón byl za brankovou čarou, ovšem jeho verdikt pak opravil VAR.
 
17
Zlín právě vstřelil branku!
Míč si na značku pokutového kopu postavil možná nečekaný fotbalista – urostlý stoper JAKUB ČERNÍN. Ten to ale udělal zkušeně! Počkal si na pohyb Soukupa doleva a sám poslal balón do protipohybu. Ševcům se tedy podařilo rychle vyrovnat.
 
15
Penalta také pro Zlín! Brankář Lukáš Soukup vyběhl proti Filipovi Žákovi. Míč boxoval, ale také trefil domácího útočníka kolenem. Soukup reklamuje právě to, že hrál balón. Zdá se však, že ani VAR zde nebude zasahovat.
 
13
Bohemians právě vstřelili branku!
Sám faulovaný pokutový kop proměnil! ERIK PREKOP zvolil umístěnou přízemní střelu k pravé tyči. Dostál si vybral správnou stranu, na míč ale nedosáhl.
 
12
Penalta pro Bohemians! Erik Prekop se dostal v šestnáctce jako první k míči. Následně ho trefil zřejmě šlapákem Dominik Simerský a sudí měl okamžitě jasno...
 
11
Zviad Načkebia přenesl hru doprava na Libora Holíka. Ten nástřelem před bránu hledal Žáka. Balón po zákroku Soukupa vylétl do vzduchu a obloučkem se snesl do horní strany brankové sítě!
 
9
Tkáč po uvolnění ve středu hřiště posílal do první domácí šance Libora Holíka. Ten to měl před Soukupem na dlouhou nohu a zakončoval v pádu. Brankář Bohemians padl na zem včas, ovšem vzápětí do něho právě Holík ze setrvačnosti dojel. Ošetření budou potřebovat zřejmě oba aktéři.