konec FC Slovan Liberec – FC Hradec Králové
2:3
(1:0)
Komentuje: Tomáš Honzejk
 
88
Střídání v týmu FC Hradec Králové:
ze hřiště odchází Matej Trusa, přichází Vojtěch Baloun.
 
86
To byl parádní fotbalový moment! Michael Rabušic vystřelil placírkou z voleje na zadní tyč, kde se zaskvěl skvěle vymrštěnou rukou brankář Patrik Vízek.
 
84
Jakub Rada (FC Hradec Králové) dohrál skluzem domácího Kozáka a je dalším hostujícím hráčem, který bude dohrávat se žlutou kartou.
 
82
Hradec Králové právě vstřelil branku a otáčí během tří minut vývoj utkání!
Daniel Vašulín hlavou prodloužil centr na úplně volného MATEJE TRUSU, který střelou kolem vyběhnutého Bačkovského posílá Votroky poprvé v utkání do vedení! 2:3.
 
80
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Victor Olatunji, přichází Michael Rabušic.
 
79
Hradec Králové právě vstřelil branku!
Akce však pokračovala, míč se dostal k Matěji Rynešovi, který našel přesným centrem hlavu FILIPA KUBALY na malém vápně a hradecký útočník pouze tečoval balon za bezmocného Bačkovského. 2:2.
 
77
Střídání v týmu FC Hradec Králové:
ze hřiště odchází Matěj Koubek, přichází Martin Hlaváč.
 
76
K míči se, možná trochu překvapivě, postavil mladičký Milan Lexa a z přímého kopu orazítkoval tyč!
 
75
Ahmad Ghali obešel kličkou Matěje Ryneše (FC Hradec Králové), který jej vzápětí zezadu skluzem fauloval a je druhým napomínaným hráčem hostí.
 
67
Velká šance Liberce! Olatunji našel přihrávkou pod sebe Kozáka na malém vápně, který si prvním dotykem zpracoval a druhým tvrdě vystřelil. Vízek jeho pokus vyrazil na roh.
 
65
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Ľubomír Tupta, přichází Matyáš Kozák.
 
62
Střídání v týmu FC Hradec Králové:
ze hřiště odchází František Čech, přichází Jakub Rada.
 
60
František Čech (FC Hradec Králové) zastavil skluzem u postranní čáry rozeběhnutého Milana Lexu a za svůj zákrok vidí žlutou kartu.
 
57
Liberec právě vstřelil branku a opět vede!
Takhle má vypadat rychlý protiútok! Victor Olatunji vysunul přesnou přihrávkou za obranu Ahnada Ghaliho, který z první přihrál před prázdnou bránu ĽUBOMÍRU TUPTOVI a slvenský útočník, leč v tísni, se z podobných pozic nemýlí. 2:1.
 
55
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Mohamed Doumbia, přichází Ivan Varfolomejev.
 
52
Hradec Králové právě vstřelil branku a srovnává stav utkání!
Smržův centr z levé strany propadl přes obranu ke Koubkovi, od kterého se míč odrazil k volnému MATEJI TRUSOVI, a ten pohotově z první propálil střelou pod břevno Bačkovského. 1:1.
 
46
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Tomáš Polyák, přichází Ahmad Ghali,
ze hřiště odchází Christian Frýdek, přichází Milan Lexa.
 
43
Tomáši Polyákovi (FC Slovan Liberec) odskočil míč a vzápětí skluzem ostře fauloval soupeře, který jej zezadu předběhl a možná o něm tak úplně nevěděl. Žlutá karta je v tomto případě na místě.
 
35
Votrokům se po rychlém rozehrání podařilo dostat míč do sítě, jenže tomu předcházel útočný faul Trusy.
 
23
Liberec právě vstřelil branku!
Z ničeho nic tu máme prví gól zápasu! MOHAMED DOUMBIA obral o balon ve středu hřiště váhajícího Smrže, posunul si jej vstříc bráně a přesnou střelou k tyči nedal Vízkovi šanci. 1:0.
 
17
Frýdkův centr od rohového praporku se snesl na hlavu Prebsla, jehož pokus tečoval Gabriel do protipohybu Vízka. Hradecký gólman měl plné rukavice práce, aby včas zareagoval a střelu vyškrábl.