konec FK Jablonec – FC Zbrojovka Brno
1:0
(1:0)
Komentuje: Jakub Ruč
 
90+5
Tak tohle je opravdu neuvěřitelné! Řezníčkova rána se od bloku odrazila na penaltový puntík, odkud branku vysoko přestřelil Endl! Tímto výjevem jako z vesnického fotbalu patrně padnou všechny brněnské šance na vyhnutí se baráži.
 
90+3
Žlutá karta pro tým FK Jablonec (Davis Ikaunieks).
 
90
Žlutá karta pro tým FC Zbrojovka Brno (Filip Blecha).
 
90
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Tomáš Hübschman, přichází David Heidenreich.
 
89
Hladíkův střílený centr z levého křídla propadl až na pravou stranu velkého vápna, kde se do míče bez přípravy opřel Matejov, Hanuš ale vytáhl další parádní zákrok!
 
87
Jakub Řezníček se dostal ke střele z hranice šestnáctky, kterou po zemi utáhl na pravou tyč, kde byl díky pohotovému skoku včas brankář Hanuš.
 
81
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází Vojtěch Patrák.
 
80
Tak tohle byla zatím asi největší brněnská šance, kterou měl Adam Fousek! K tomu se míč odrazil ve vápně, kde měl spoustu místa, takřka z penaltového puntíku ale trestuhodně minul!
 
76
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Michal Černák, přichází Michal Surzyn,
ze hřiště odchází Václav Sejk, přichází Davis Ikaunieks.
 
68
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno:
ze hřiště odchází Josef Koželuh, přichází Róbert Matejov,
ze hřiště odchází Šimon Falta, přichází Filip Blecha.
 
67
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno:
ze hřiště odchází Mohamed Tijani, přichází Adam Fousek.
 
63
David Štěpánek dostal míč do druhé vlny a z hrany šestnáctky se odhodlal ke střele. Smrtelný hřebík do rakve Zbrojovky ale nezatloukl, neboť o pár centimetrů minul pravou tyč!
 
58
Pavel Šulc si perfektně zpracoval míč uvnitř velkého vápna a mezi nohama obránce vystřelil, z dobré pozice ale nakonec zasáhl jen reklamní bannery za brankou!
 
52
Hladík po centru z rohového kopu hlavou zakončil do protipohybu Hanuše, který ale vytáhl to nejlepší ze svého repertoáru a fantastickým zákrokem udržel jablonecké vedení!
 
51
Řezníček z osy hřiště shodil míč na levou stranu, kde se jej ujal Wale Musa Alli, jehož falšovanou ránu vyškrábl Hanuš.
 
47
Král narýsoval průnikový pas na Sejka, který obešel Berkovce a jímala se před už je prázdná branka. Nevšiml si ale Hrabiny těsně za ním, který jej na poslední chvíli dokázal zastavit.
 
46
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno:
ze hřiště odchází Jakub Nečas, přichází Jakub Řezníček.
 
41
Proti Sejkovi si Berkovec vyběhl, míč ale podskočil a Sejkovi před úplně prázdnou brankou znemožnil zakončení Jan Hlavica, který byl o rozhodující krok před ním!
 
34
Úplně sám běžel na branku Chramosta, proti kterému si Berkovec fantasticky vyběhl a donutil domácího střelce zakončit mu do těla!
 
31
Tomáš Hübschman z osy hřiště nakopl míč do pravé strany, kde si jej zpracoval Šulc. Tomu se na levé straně otevřel prostor a ranou z ostrého úhlu pořádně otestoval Berkovce.
 
28
Jablonec právě vstřelil branku! Přetažený rohový kop Považance si na levé straně hřiště zpracoval Daniel Souček, jenž načepoval do vápna parádní centr na hlavu JANA KRÁLE. Ten vyskočil ze všech hráčů nejvýš a lehkou tečí uklidil míč do pravé části branky za záda gólmana Berkovce.
 
16
Brankář Jan Hanuš měl teď obrovské štěstí, protože ztratil míč před dotírajícím Hladíkem, kterému ale rozhodčí nakonec pískl útočný faul.
 
13
Jan Hladík se po levé straně trochu se štěstím přes několik bránících hráčů prodral až do vápna, nicméně do jeho rány k zadní tyči na poslední chvíli vložil nohu jeden z Jabloneckých.
 
6
Centr z volného kopu se snesl na zadní tyč, odkud hlavičkoval Lukáš Endl, ten ale ve velké šanci branku minul.
 
5
Žlutá karta pro tým FK Jablonec (David Štěpánek).