konec SK Dynamo Č. Budějovice – FC Slovan Liberec
3:2
(2:2)
Komentuje: Karel Jedlička
 
50
České Budějovice právě vstřelily branku!
Velkolepý obrat Dynama! Trestný kop Jakuba Hory od levé postranní čáry prodloužil hlavou domácí kapitán MARTIN KRÁLIK a brankář Bačkovský si stačil na míč jen lehce sáhnout, než rozvlnil síť za jeho zády.
 
41
České Budějovice právě vstřelily branku!
Akci založil Branislav Sluka do uličky na Marcela Čermáka. Ten se na koncové čáře obtočil kolem svého strážce a zpětnou přihrávkou našel QUADRIHO ADEDIRANA. Nigerijec sice vyslal spíše šmudlu, ale teč o stehno bránícího Fukaly pomohla míči do sítě.
 
25
České Budějovice právě vstřelily branku!
Jakub Hora již mohl na velkém vápně střílet sám, ale chytře přihrál doleva, kde číhal lépe postavený PATRIK HELLEBRAND a tvrdou střelou ke vzdálenější tyči snižuje.
 
10
Liberec právě vstřelil branku!
ĽUBOMÍR TUPTA přezval přihrávku Ivana Varfolomejeva, udělal si ze tří domácích hráčů tréninkové kužely a svůj slalom zakončil krásnou střelou zpoza velkého vápna na zadní tyč, kam Šípoš plachtil marně.
 
7
Liberec právě vstřelil branku!
Mizernou zpětnou přihrávku domácího Čavoše vystihl Christian Frýdek, unikl do otevřeného prostoru a jeho skvělou přihrávku před bránu využívá jedním dotekem z malého vápna VICTOR OLATUNJI.