konec SK Slavia Praha – Bohemians Praha 1905
6:0
(1:0)
Komentuje: Michal Nussbauer
 
86
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Martin Hála, přichází Tomáš Necid.
 
84
Slavia právě vstřelila branku!
Sešívaný koncert nekončí a jeho dirigentem je i nadále VÁCLAV JUREČKA. Tentokráte měl ale poměrně jednoduchou práci. Střídající Stanislav Tecl na sebe totiž navázal hned dvojici bránících hráčů a vyslal jej do stoprocentní šance, kterou Jurečka ve své současné pohodě proměnit jednoduše musel. 6:0!
 
82
Slavia právě vstřelila branku!
Hráče Bohemians bude v kabině po zápase zajisté čekat „fén“ za který by se nestyděl ani legendární Sir Alex Ferguson. Slávisté se lehce dostali až k šestnáctce, kde si MICK VAN BUREN narazil s Lukášem Provodem a sám před Jedlličkou nezaváhal. Ačkoliv jeho zakončení možná ještě tečoval jeden z bránících hráčů, střela nizozemského forvarda si cestu do sítě našla. 5:0!
 
77
Domácí nebyli daleko od pověstného bůra. Po nakrátko rozehraném rohovém kopu našel výstavní rohlík Provoda přímo hlavu Ousoua, jehož zakončení proletělo kousel od levé tyče.
 
75
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Adam Jánoš, přichází Martin Nový,
ze hřiště odchází Erik Prekop, přichází Ladislav Mužík.
 
72
Střídání v týmu SK Slavia Praha:
ze hřiště odchází Oscar, přichází Stanislav Tecl.
 
67
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Václav Drchal, přichází Jan Morávek,
ze hřiště odchází Martin Dostál, přichází Jan Kovařík.
 
66
Už to vypadalo, že Václav Jurečka bude slavit počtvrté. Probil se k míči uvnitř vápna a z jeho vnitřku přesným zakončením rozvlnil síť, jenže jeho branka nebude platit pro ofsajd.
 
65
Střídání v týmu SK Slavia Praha:
ze hřiště odchází David Douděra, přichází David Pech,
ze hřiště odchází Matěj Jurásek, přichází Lukáš Provod,
ze hřiště odchází Igoh Ogbu, přichází Aiham Ousou.
 
57
Slavia právě vstřelila branku!
Čtvrtý hřebíček do klokaní rakve. Igoh Ogbu dalekonosným nákopem rozeběhl DAVIDA DOUDĚRU, který si v rychlostním souboji poradil s bránícím Dostálem a krkolomným zaknočením v pádu efektně přehodil lehce vyběhnutého Jedličku. 4:0!
 
53
Slavia právě vstřelila branku!
Jestli jsem po předešlé brance psal něco o one-man show, tak nyní VÁCLAV JUREČKA má slova jen potvrzuje. Asi 25 metrů od Jedličkovy svatyně napřáhl ke střele a jeho tvrdá pumelice zapadla k tyči. Domácí útočník tak stylově završuje hattrick a ještě o něco více kazí nedělní odpoledne fanouškům Bohemians.
 
48
Slavia právě vstřelila branku!
One-man show VÁCLAVA JUREČKY pokračuje. Tentokráte si forvard Slavie našel kolmici Matěje Juráska, kterou k němu ve skluzu pouze protečoval bránící Lukáš Hůlka, a ranou z pravé strany vápna pod břevno propálil Martina Jedličku. Domácí tak zdvojnásobují své vedení!
 
47
Schranz si narazil s Oscarem, vnikl do vápna a poté předložil merunu do vyložené šance Matěji Juráskovi. Ten se zpoza malého čtverce opřel o míče pravačkou, ke smůle domácích ale nastřelil jen blokujícího Křapku.
 
46
Přišlo mi, že po jedné ze svých přihrávek na samém konci poločasu začal mírně kulhat Christos Zafeiris. A asi se jedná o vážnější zdravotní problém, neboť na hřiště vyběhl místo něj z kabin Jakub Hromada.
 
38
Žlutá karta pro tým SK Slavia Praha (Václav Jurečka) za faul na půli hřiště.
 
37
Po Zafeirisově naprosto exkluzivním bochánku do vápna si zpracoval míč Douděra a přiklepl jej na puntík Jurečkovi, tomu ale tisíciprocentní šanci z kopaček doslova ukradl fantastický skluz Jindřiška!
 
35
Po rohu se pokoušel zpoza vápna pálit Douděra a ač mu střela vůbec nesedla, balon si našel na malém vápně volného Kačarabu. Ten ve vyložené šanci ale trefil pouze Jedličku, který si tak připisuje naprosto parádní brankářský zákrok!
 
31
Slavia právě vstřelila branku!
Eden slaví, máme tu první gól vršovického derby! Akci Slavie rozjel Kačaraba parádní kolmicí na Van Burena, který míč udržel na pravém křídle. Po následné kombinaci a centru Douděry z pravé strany se v malém vápně nejlépe zorientoval VÁCLAV JUREČKA, jenž z bezprostřední blízkosti dostal kulatý nesmysl za Jedličkova záda. 1:0!
 
23
Slavia rozehrála protiútok a Van Buren se dostal v náběhu před Hůlku, ten jej kousek před vápnem zezadu poslal k zemi. To znamená napomenutí pro stopera Boheminas a velice nebezpečný volný kop pro Slavii.
 
22
Dostálův nadějný centr vracel do ohně Křapka, k němuž se ale míč zřejmě od Jurečky opět odrazil. Hostující stoper se nerozpakoval a z úhlu vypálil, jenže mířil jen nad branku.
 
7
Před Kolářem to opět hořelo. Jindřiškův oblouček poslal skrze malé vápno na zadní tyč Prekop, zakončení Dostála z úhlu ale neprošlo přes sešívaný blok bránících hráčů.