konec FK Jablonec – SK Sigma Olomouc
2:2
(2:0)
Komentuje: Ondřej Belák
 
90+5
Olomouc právě vstřelila branku!
Neuvěřitelný závěr! Až na samotném konci nastavení dostala Sigma míč do pokutového území, kde po několika odrazech vypálil pravačkou kapitán VÍT BENEŠ, a tvrdou ranou po zemi prostřelil Hanuše na bližší tyč.
 
90
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází David Štěpánek.
 
88
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Martin Pospíšil, přichází David Vaněček.
 
87
Málem bylo srovnáno! Balon se odrazil na levou stranu pokutového území, kde ho z první napálil Denis Kramář. Mířil do horní části brány, Hanušovy ruce vylétly nahoru včas!
 
85
Jan Hanuš s rozehrávkou otálel natolik, až ho za to rozhodčí ocenil žlutou kartou.
 
83
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Vladimir Jovović, přichází Davis Ikaunieks.
 
81
Olomouc právě vstřelila branku!
Zodpovědnost na svá bedra vzal MOJMÍR CHYTIL. Penaltu vyřešil polovysokou střelou k levé tyči. Jan Hanuš sice vystihl směr, možná si i konečky prstů na míč sáhl, gólu však zabránit nemohl.
 
79
Jiří Sláma při snaze o centr trefil prvního bránícího hráče. Po rozehrání autu byl ale na hraně pokutového území faulovaný Radim Breite, a Hanáci se tedy penalty přece jenom dočkali! Velká šance pro Olomouc, jak se vrátit do hry.
 
75
Jan Navrátil si zaběhl za bránícího hráče a už byl sám před Hanušem. V rozhodující chvíli zřejmě přišel kontrakt s protihráčem, do akce jde VAR! Bude se kopat penalta?
 
68
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Juraj Chvátal, přichází Jiří Sláma,
ze hřiště odchází Pavel Zifčák, přichází Denis Kramář.
 
65
Juraj Chvátal se sám dostal pod tlak napadajícího Chramosty a následné problémy řešil za cenu žluté karty.
 
53
Ondřej Zmrzlý dobrou přihrávkou pod sebe vybídl ke gólu Mojmíra Chytila, jehož střelu z malého vápna reflexivním zákrokem vyrazil Jan Hanuš! Olomoucká akce ještě pokračovala centrem z pravé strany, po kterém jeden z hostů nastřelil vlastního spoluhráče. Následný pokus Pospíšila zpoza šestnáctky už zblokoval jablonecký hráč.
 
53
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Matěj Polidar, přichází Michal Černák.
 
50
Pavel Šulc zbytečnou kličkou přišel o balon na vlastní obranné polovině. Pramenil z toho faul Jakuba Považance, za který slovenský záložník obdržel žluté napomenutí.
 
45+1
Jablonec mohl v samotném závěru poločasu udeřit potřetí. Macíkovi vypadl míč po dalekonosné střele, ovšem své zaváhání hned napravil – zlikvidoval totiž Sejkovu dorážku z bezprostřední blízkosti!
 
35
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Lukáš Greššák, přichází Radim Breite,
ze hřiště odchází Denis Ventúra, přichází Jan Fortelný.
 
35
Lukáš Greššák nešetrně atakoval Chramostu po odehrání hřiště a zaslouženě se tak stává prvním hráčem, který dnes vidí žlutou kartu.
 
27
A výrazně pomoci soupeři mohli i Jablonečtí! Olomoucký centr ze standardní situace trefil do nohy Matěje Polidara, od kterého se míč odrazil na tyč vlastní brány.
 
25
Jablonec právě vstřelil branku!
Centr Jana Chramosty z levé strany nadělal před olomouckou bránou velkou neplechu. Polidarovi se ještě zakončit nepodařilo, jenže Vladimir Jovović poté píchl míč mezi beky přímo k VÁCLAVU SEJKOVI, který už byl před Macíkem úplně sám a počínal si suverénně.
 
16
Jablonec právě vstřelil branku!
Tohle byl dáreček pro JANA CHRAMOSTU! Olomoucký brankář Macík špatnou rozehrávkou našel jabloneckého kanonýra, který ho z hranice pokutového území chladnokrevně obstřelil.
 
7
Polidar rozehrál roh centrem na hranu malého vápna, kde míč hlavou šikovně lízl Tomáš Hübschman. Matúš Macík měl s jeho pokusem plné ruce práce!