konec FC Zlín – Bohemians Praha 1905
4:1
(1:0)
Komentuje: Lukáš Mihal
 
90+3
Zlín právě vstřelil branku!
Domácí fanoušci mohou být ještě spokonější! Hned dvě velké příležitosti zahodil Rudolf Reiter a Youba Dramé, po dvou skvělých zákrocích Martina Jedličky si ale ještě našel míč TOM SLONČÍK, který se dnes trefuje rovnou podruhé.
 
90+2
Domácí si stále občas pomáhají faulem, což tentokrát potvrdil Martin Cedidla. A i on si vysloužil žlutou kartu.
 
85
Střídání v týmu FC Trinity Zlín:
ze hřiště odchází Vukadin Vukadinović, přichází Rudolf Reiter.
 
85
Střídání v týmu FC Trinity Zlín:
ze hřiště odchází Libor Kozák, přichází Filip Balaj.
 
79
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Tomáš Necid.
 
73
Střídání v týmu FC Trinity Zlín:
ze hřiště odchází Antonín Fantiš, přichází Youba Dramé.
 
71
Zlín právě vstřelil branku!
Ševci odpovídají na inkasovanou branku a soupeřův odpor uhasíná hned v zárodku! Zase na tom má podíl Tom Slončík, který od pravé tyče přihrával před bránu, ale míč dlouho nemohl nikoho najít. Nakonec se k němu přece jen dostal ROBERT HRUBÝ, který zakončil dělovkou do břevna, od kterého se balón odrazil do sítě. Asistence: Tom Slončík.
 
68
Bohemians právě vstřelili branku!
Klokani snižují a závěr utkání ještě může být pořádně zajímavý! Centr na zadní tyč se zdál jako ztracený, téměř na brankové čáře ho ale zachytil Martin Dostál a hned ho poslal před bránu, kde číhal DAVID PUŠKÁČ, jenž šikovnou patičkou překonal zlínského brankáře. Asistence: Martin Dostál.
 
65
Václav Drchal hned odpovídal průnikem přes pravou stranu, tam ho ale poslal k zemi Václav Procházka, který také vidí žlutý kartónek.
 
63
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Antonín Křapka, přichází Václav Drchal.
 
63
V posledních minutách se začíná žlutit, Libor Kozák totiž zasáhl loktem protihráče do obličeje. Vidí tedy žlutou kartu a v následujícím zápase bude ševcům chybět.
 
60
Střídání v týmu FC Trinity Zlín:
ze hřiště odchází Marek Hlinka, přichází Joss Didiba.
 
57
Marek Hlinka se snažil podrazit pronikajícího protihráče, což se mu sice nepovedlo, ale stejně si vysloužil žlutou kartu. Navíc se při skluzu sám zranil a nakonec bude muset střídat.
 
56
Klokani jen tak tak zvládli obranu, následně ale výbornou akci vymyslel Martin Hála, který dokonce zakončil, ale z dálky si na Stanislava Dostála nepřišel!
 
55
Žlutá karta pro tým Bohemians Praha 1905 (Martin Dostál).
 
53
Zlín právě vstřelil branku!
Ševci opět udeřili zničehonic a výrazně se přibližují k důležitým třem bodům! Klíčový podíl na brance má určitě Robert Hrubý, který na středu hřiště vymyslel výbornou přihrávku na nabíhajícího VUKADINA VUKADINOVIĆE, kterému se otevřelo spoustu volného prostoru. Se zakončením si proto mohl i chvíli počkat, což se vyplatilo, protože následně překonal Martina Jedličku střelou ke vzdálenější tyči. Asistence: Robert Hrubý.
 
52
Tom Slončík výborně vybojoval míč po nákopu a následně ještě lépe odcentroval přímo do středu šestnáctky. Tam ihned zakončoval hlavou Libor Kozák, ale ani on bránu netrefil.
 
46
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Josef Jindřišek, přichází Adam Jánoš.
 
46
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Daniel Köstl, přichází Jan Kovařík.
 
46
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Erik Prekop, přichází David Puškáč.
 
45
Erik Prekop si na hranici malého vápna dobře sklepl střelu Martin Dostála a už se sám napřahoval k zakončení, na poslední chvíli ale zasáhl jeden z obránců!
 
40
V posledních chvílích se střílí hlavně z dálky, tentokrát na sebe vzal odpovědnost Josef Jindřišek. A jeho pokus vypadal i celkem nadějně, nakonec ale skončil pár čísel nad horní tyčí.
 
31
Zlín právě vstřelil branku!
TOM SLONČÍK se poprvé prosazuje v nejvyšší soutěži a ševci jdou do vedení! Zlínský benjamínek si výborně našel odražený míč na hraně pokutového území a následně neomylně zakončil k pravé tyči.
 
19
Jan Matoušek si našel prostor na levé straně, následně před bránou uvolnil Martina Hálu, který okamžitě pálil, ale Stanislav Dostál ho vychytal skvělým reflexivním zákrokem!