konec FK Jablonec – FC Slovan Liberec
1:1
(0:0)
Komentuje: Jan Kousal
 
90+3
Hanuš teď zachránil Jablonec od katastrofy! Do velké šance se totiž prosmýkl střídající Kozák, jehož prudké zakončení na zadní tyč fantasticky zneškodnil domácí brankář.
 
87
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Victor Olatunji, přichází Michael Rabušic,
ze hřiště odchází Ahmad Ghali, přichází Matyáš Kozák.
 
83
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Vladimir Jovović, přichází Davis Ikaunieks.
 
83
Chramosta teď mohl zasadit Liberci i druhý úder, po centru Jovoviče však ve stoprocentní šanci pálil jen do boční sítě.
 
81
Jablonec právě vstřelil branku!
Domácí srovnávají a chce se říct – kdo jiný? Jovovičův krásný centr šajtlí přizvedla liberecká obrana jen na zadní tyč, kde celou situaci zavíral dobře JAN CHRAMOSTA. Pro paralyzovaného Vliegena bylo prakticky nemožné na hlavičku domácího kanonýra jakkoli reagovat.
 
76
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Daniel Souček, přichází Michal Černák.
 
75
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Christian Frýdek, přichází Matěj Valenta,
ze hřiště odchází Michal Fukala, přichází Dominik Preisler.
 
71
Přichází první střídání. Hřiště opustil, dnes absolutně neviditelný, Rondič a nahradil ho Tupta.
 
65
Olatunji navíc za svůj vyfasoval žlutou kartu.
 
63
Slovan slavil na Střelnici druhý gól v síti Jablonce, ovšem, jak se ukázalo, předčasně. Výstavní trefa Fukaly do horního růžku nemohla platit kvůli předcházejícímu faulu Olatunjiho na Jovoviče.
 
59
Liberec právě vstřelil branku!
Slovan jde na Střelnici do vedení. Po laciné ztrátě domácího celku nedaleko vlastní šestnáctky se balónu ujal MOHAMED DOUMBIA, který využil volného prostoru před sebou a připravil si nechytatelnou střelu do šibenice zpoza šestnáctky. Jan Hanuš plachtil vzduchem marně.
 
44
Sudí Zelinka v závěru poločasu pro uklidnění situace sáhl do kapsy a roztočil karetní mariáš. Krátkou roztržku mezi Polidarem a Frýdkem vyřešil žlutou kartou pro oba zúčastněné.
 
32
Teď stáli při Slovanu všichni svatí! Sejk se štěstím prošel přes dva liberecké obránce a poté, co mu jeden zbývající zblokoval jeho první zakončení, obešel Vliegena a servíroval míč před prázdnou bránu Chramostovi. Ten ale v důkladném libereckém sevření nedokázal míč dopravit mezi tři tyče.
 
6
Olatunji připravil první gólovku pro Frýdka, před kterým se ve vápně poroučel k zemi Král. Frýdek se tak dostal až před Hanuše, jenže prováhal ideální moment k zakončení, k němuž se nakonec odhodlal až z ostrého úhlu poté, co mu Hanuš nezbaštil pokus o blafák.