konec SK Sigma Olomouc – Bohemians Praha 1905
2:2
(1:1)
Komentuje: Miroslav Fantal
 
90
Matoušek se ze strany řítil pro hattrick, vyběhnutý Macík mu ale zkazil radost. Zakončit hostující hráč nedokázal.
 
88
Pospíšil chyboval na polovině hřiště a hosté mířili dva na dva. Pokorný tak musel zatáhnout za záchranou brzdu a soupeře nedovoleně zastavit.
 
87
Zifčák se dostal k zakončení z hranice vápna a přesnou střelou orazítkoval tyč hostující branky!
 
82
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Mojmír Chytil, přichází David Vaněček.
 
82
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Jan Navrátil, přichází Filip Zorvan.
 
82
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Jiří Sláma, přichází Ondřej Zmrzlý.
 
77
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Václav Drchal, přichází Tomáš Necid.
 
75
Sláma křížnou přihrávkou přes celou šíři hřiště našel Zifčáka, jenž posunul v šestnáctce Chytilovi. Ten se zbavil protihráče, ovšem následně selhal v zakončení. Míč poslal nad branku Jedličky.
 
74
Chytil posunul na Navrátila, který střelou po zemi doprostřed branky vyzkoušel pozornost Jedličky.
 
71
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Lukáš Greššák, přichází Florent Poulolo.
 
70
Olomoucká defenziva nechala soupeře kombinovat vpravo, z čehož resultoval průnik Hůlky až do vápna, kde ze strany hledal spoluhráče. Naštěstí pro domácí poslal hostující hráč míč přesně do míst, kde nebyl hráč Bohemky ani Sigmy.
 
67
Navrátil vypálil a Jedlička měl problémy. Na ránu zřejmě moc dobře neviděl, a tak není divu, že mu míč vypadl z rukavic. Dobíhající Zifčák měl blízko brance, ovšem tísněný dvěma obránci nedokázal dostat míč do branky.
 
61
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Jan Vodháněl, přichází Pavel Zifčák.
 
58
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Adam Kadlec, přichází Jan Vondra.
 
58
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Martin Hála, přichází Martin Dostál.
 
57
Bohemians mohli jít znovu do vedení. Obrana Sigmy nechala propadnout míč, za kterým unikal Drchal. Macík vyběhl daleko ze své branky, ovšem k míči se nedostal. Hostující útočník pak musel znovu doběhnout míč, který poslal na domácí branku. Vracející Macík jej ale dokázal se štěstím zastavit.
 
54
Bohemians právě vstřelili branku!
Hosté brzy odpovídají a opět je z toho branka, po které nebude domácí trenér šťastný. JAN MATOUŠEK šel za dlouhým pasem, ke kterému měl blíže Greššák. Jenže domácí hráč podklouzl a hostujícímu záložníkovi se otevřel prostor. Macík si na jeho pokus sice sáhl, zlikvidovat jej ale nedokázal.
 
51
Olomouc právě vstřelila branku!
Hanáci se dostávají do vedení. Navrátil z vlastní poloviny vyslal do samostatného úniku MOJMÍRA CHYTILA, který sprintem s míčem u nohy přes půl hřiště doběhl až do vápna, kde prostřelil Jedličku.
 
48
Hosté se dostali přes pravou stranu až k zakončení. Nový muž na hřišti Jánoš se opřel do míče, který nasměroval vedle branky Macíka.
 
47
Ventúra kousek za polovinou hřiště parádně prodloužil hlavou na rozběhnutého Navrátila, který se ze strany řítil sám na branku. Olomoucký záložník možná ani nečekal takovou příležitost a v zakončení selhal. Jeho rána mířila nad branku.
 
46
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Daniel Köstl, přichází Adam Jánoš.
 
42
Hosté se z ničeho nic dostali až před branku Sigmy, kde lehkou tečí přízemního centru poslal míč těsně vedle branky Macíka hostující Hála.
 
37
Olomouc právě vstřelila branku!
Olomoučtí zaslouženě srovnávají stav duelu. Jedlička sice dokázal parádně zlikvidovat první domácí pokus, ovšem vyražený míč prakticky z brankové čáry dorazil MOJMÍR CHYTIL.
 
31
Olomoucká defenziva málem připravila druhý šok pro domácí fanoušky. Nikdo z obránců totiž neodehrál zdánlivě jednoduchý míč, který tak propadl až k Macíkovi, kde se zjevil také Drchal. Domácí brankář skokem míč zalehl na poslední chvíli.
 
25
Bohemians právě vstřelili branku!
Olomoučtí hrají, útočí, jsou aktivnější a branku střílí hosté. JAN MATOUŠEK získal míč na brankové čáře, kde si položil jednoho z domácích obránců. Poté se dostal ke střele, po které nemá Macík čisté svědomí. Z téměř nulového úhlu propálil hostující hráč míč mezi nohama brankáře Sigmy.
 
22
Rychlý protiútok Sigmy zakončil po přiťuknutí Navrátila kapitán Breite. Ránu z úhlu Jedlička vykryl.
 
16
Pospíšil dostal od obrany soupeře dost prostoru, aby s míčem pronikl do šestnáctky, ovšem jeho následný pokus levou nebyl přesný. Domácí záložník v poslední chvíli podklouzl.
 
13
Olomoučtí postupně poslali míč až doprava na Chvátala, který poslal nízký prudký centr před branku, kde se k zakončení dostal Navrátil. Jeho pokus k tyči Jedlička vyrazil!
 
10
Navrátil si zaběhl za obranu soupeře a už si zpracovával míč v šestnáctce Bohemians. Bohužel pro domácí mu ale při zpracování uskočil a dobíhající Křapka jej odehrál pryč.
 
7
Na polovině hřiště došlo k tvrdšímu zákroku ze strany hostujícího Berana, který inkasuje žluté napomenutí.