konec FK Jablonec – 1.FC Slovácko
1:1
(0:1)
Komentuje: Ondřej Belák
 
90+3
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází Vojtěch Patrák.
 
88
Neskutečné! Střelu na sebe vzal Petr Reinberk. Jan Hanuš míč parádním zákrokem vyrazil na břevno, od kterého balon zamířil na brankovou čáru, kde poskakoval okolo ležícího brankáře. Gól to ale podle všeho nebyl, což potvrdil i VAR. Pokračujeme za stavu 1:1!
 
86
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Vladimir Jovović, přichází Davis Ikaunieks.
 
78
Matěj Polidar táhl brejk do otevřené hostující obrany. Asi mohl i přihrávat, ale rozhodl se pro střelu zpoza vápna, která prosvištěla těsně nad břevnem!
 
76
Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
ze hřiště odchází Ondřej Mihálik, přichází Pavel Juroška,
ze hřiště odchází Ondřej Šašinka, přichází Filip Vecheta.
 
69
Vladimir Jovović to udělal parádně a zleva servíroval centr na vzdálenější tyč. V roli slováckého zachránce se zjevil Jan Kalabiška, který v hodně těžké pozici dokázal míč před jabloneckým hráčem odvrátit tak akorát, aby z toho nebyl vlastní gól!
 
67
A další žlutý faul na Reinberka. Tentokrát ho tvrdě sestřelil Vladimir Jovović, který byl v souboji pozdě.
 
64
Žlutá karta pro tým FK Jablonec (Jan Král).
 
56
Marek Havlík zahrával standardní situaci z poloviny hřiště dalším přesným centrem. K hlavičce se dostal jeden z hráčů Slovácka, který ale v dobré pozici netrefil míč čistě.
 
47
Jablonec právě vstřelil branku!
V prvním poločase to TOMÁŠI HÜBSCHMANOVI těsně nevyšlo. Hned na startu toho druhého ale dostal míč znovu proti noze, a tentokrát už svoji technickou střelu zpoza šestnáctky připevnil přesně k tyči!
 
37
Slovácko právě vstřelilo branku!
Slovácku teď sněží štěstí! JAN KALABIŠKA byl v levé části pokutového území úplně sám, a poté, co k němu propadl centrovaný míč, neměl problém obstřelit Hanuše.
 
28
Zřejmě vynucené střídání Slovácka. Hřiště opouští do téhle doby poměrně aktivní Merchas Doski, nahrazuje ho zkušený Jan Kalabiška.
 
19
Slovácko dělily centimetry od vedení. Marek Havlík zakroutil standardní situaci z dálky ideálně na hlavu Ondřeje Šašinky, který těsně před Hanušem orazítkoval tyč!
 
11
To mohl být klidně i gól roku! Sváteční střelec Tomáš Hübschman se opřel do fantastického voleje zpoza pokutového území, Filip Nguyen míč konečky prstů vyškrábl na břevno! Skvělý moment jak od jabloneckého veterána, tak od soupeřova brankáře.
 
3
Povedený bochánek Jovoviće si v pokutovém území našel Jan Chramosta, který to zkusil volejem z otočky. Míč ke smůle Jablonce netrefil podle svých představ a Filip Nguyen ho snadno chytil.