konec Bohemians Praha 1905 – FC Zbrojovka Brno
1:1
(0:0)
Komentuje: Michal Nussbauer
 
90+4
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno:
ze hřiště odchází Wale Musa Alli, přichází Ondřej Pachlopník.
 
88
Mohlo být rozhodnuto! Köstlův aut z pravé strany propadl až k Prekopovi, jehož prudká rána z otočky ale směřovala jen na střed, takže ji Berkovec dokázal vyrazit. I přes veškerou snahu se pak Prekop k dalšímu zakončení nedostal.
 
86
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno:
ze hřiště odchází Michal Ševčík, přichází Lukáš Rogožan.
 
84
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Václav Drchal, přichází Jan Matoušek.
 
77
Žlutý kartónek si zblízka prohlédl Adam Kadlec, obětí jeho faulu byl Wale Musa Alli.
 
72
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází Michal Beran, přichází Martin Nový,
ze hřiště odchází Martin Hála, přichází Jan Kovařík.
 
70
Brno právě vstřelilo branku!
Jako blesk z čistého nebe! Jiří Texl prodribloval středem hřiště a přistrčil merunu JAKUBU ŘEZNÍČKOVI, ten si poradil s bránícím Adamem Kadlecem a přesným zakončením levačkou k tyči dává již čtrtnáctou branku v sezóně. 1:1, třeba nás ještě čeká pořádné drama!
 
61
Střídání v týmu FC Zbrojovka Brno:
ze hřiště odchází Jan Hladík, přichází Jakub Nečas,
ze hřiště odchází Denis Granečný, přichází Šimon Falta,
ze hřiště odchází Filip Blecha, přichází Josef Divíšek.
 
58
Köstlův centr zprava trefil poněkud podezřele Koželuha a domácí reklamovali ruku. Následně ale dále útočili a Köstl si na zadní tyči našel povedený pas Čermáka, připravený Berkovec ale jeho hlavičku vyrazil na roh.
 
55
Musa Alli jesličkami přihrál na velké vápno Hladíkovi, který byl ve velmi slušné příležitosti. První zakončení mu ale hrubě nesedlo a pokus o reparát skončil na blokujícím Kadlecovi.
 
53
Máme tu první kartu zápasu, zblízka si ji prohlédl Denis Granečný.
 
50
Bohemians právě vstřelili branku!
Vypadá to, že Prekopova poločasová změna obutí se vyplatila, Bohemians jdou do vedení! Jánošův křižný pas vrátil do vápna zprava Köstl, přezutý ERIK PREKOP skluzem zakončil a s přispěním přední tyče usměrnil kulatý nesmysl za záda bezmocného Berkovce. 1:0!
 
28
Střídání v týmu Bohemians Praha 1905:
ze hřiště odchází David Puškáč, přichází Erik Prekop.
 
24
Z protiútoku mohla udeřit Zbrojovka. Hůlka nezvládl sprinterský souboj se Řezníčkem a poroučel se k zemi. Nejlepší ligový střelec se pak před Kadlece sice uvolnil ke střele, ta byla ale příliš slabá na to, aby ohrozila Jedličku.
 
15
Máme tu další neuznaný gól. Granečný se překrásně trefil zpoza vápna po rohovém kopu, jeho trefě ale předcházel ofsajd. Obrovská škoda pro šikovného leváka, neboť se jednalo o nádherné zakončení.
 
12
Granečného centr z levé strany se nakonec ukázal být přímým ohrožením branky, Jedlička jej akrobaticky vytěsnil na roh.
 
9
Na druhé straně se pěknou kličkou na střed uvolnil Wale Musa Alli, jehož obstřel na zadní tyč ale přesvědčivě zlikvidoval Jedlička.
 
7
Tlak domácích vyústil v branku, kterou ale nakonec odvolal videorozhodčí. Radost Davida Puškáče z přesné trefy na zadní tyč tak přišla vniveč.
 
7
Hálovo vhazování přiťukl Drchal do palebné pozice Beranovi, jeho jedovatá střela byla ale jedním z beků sražena na rohový kop.