konec FC Viktoria Plzeň – FC Slovan Liberec
2:1
(1:0)
Komentuje: Jakub Štěrba
 
90+5
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
ze hřiště odchází Jan Kopic, přichází Erik Jirka.
 
84
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Ľubomír Tupta, přichází Michael Rabušic.
 
79
Hosté měli velkou šanci na srovnání. Novic na trávníku Matyáš Kozák se dostal odraženému míči uvnitř šestnáctky, jeho ránu dokázal ztečovat na rohový kop Jemelka.
 
78
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Dominik Preisler, přichází Matyáš Kozák,
ze hřiště odchází Gigli Ndefe, přichází Karol Mészáros.
 
77
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
ze hřiště odchází Jan Sýkora, přichází Luděk Pernica.
 
69
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Mohamed Doumbia, přichází Christian Frýdek,
ze hřiště odchází Imad Rondić, přichází Victor Olatunji.
 
68
Plzeň právě vstřelila branku!
Viktoria udeřila po rohovém kopu a podruhé v zápase vede. Centr Sýkory přistál u kopačky Jemelky, ten ještě přiťukl míč JHONU MOSQUEROVI, který se posléze trefil přesně k pravé tyči.
 
66
Další akce hostujícího mužstva je zastavena nedovoleně, Jhon Mosquera dostává dokonce žlutou kartu.
 
61
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
ze hřiště odchází Adam Vlkanova, přichází Jhon Mosquera.
 
56
Viktoria si mohla vzít vedení bleskově zpět. Hugo Jan Bačkovský podcenil centr z levé strany, k hlavičce se dostal Milan Havel, ten ale trefil jen břevno. Záhy se pokoušel míč do brány dostat Chorý s Kopicem, obrana hostů odolala.
 
53
Liberec právě vstřelil branku!
Z ničeno nic máme v Plzni vyrovnáno. ĽUBOMÍR TUPTA si to namířil mezi trojici bránicích hráčů, z hranice vápna se rozhodl pro rychlou střelu k levé tyči a na jeho přízemní ránu Staněk nedosáhl.
 
52
Viktoria je při chuti. Další rychlý brejk táhl středem znovu Jan Sýkora, balon mu posléze utekl, jenomže míč si vzal Jan Kopic a technickou ranou o malý kousek minul hostující bránu.
 
50
Obrovská šance Plzně! Lukáš Hejda se snažil mermomocí dotlačit balon do sítě, poté mohl dorážet ještě Květ, před prázdnou bránou nicméně netrefil balon.
 
47
Žlutá karta pro tým FC Viktoria Plzeň (Lukáš Hejda).
 
44
Jan Sýkora na útočné polovině získal balon, do brejku se poté rozběhl Pavel Bucha, který zkusil své štěstí ranou zpoza šestnáctky a Bačkovský musel se do akce, míč vyrazil na rohový kop.
 
30
Hezká akce Viktorie! Dlouhý centr na zadní tyč si našel Milan Havel, ten hledal u druhé tyče Tomáše Chorého, avšak skvělým obraným zákrokem se prezentoval Filip Prebsl.
 
21
Plzeň právě vstřelila branku!
Domácí po nepovedeném rohu Liberce rozjeli rychlou akci. Po centru Sýkory z levé strany přeskočil ve vápně Chorý hostujícího brankáře, jeho rána se od břevna odrazila přívětivě na hlavu JANA KOPICE, který otevírá skóre dnešního zápasu.