konec 1.FC Slovácko – FC Viktoria Plzeň
2:0
(1:0)
Komentuje: Tomáš Kučera
 
90+1
Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
ze hřiště odchází Merchas Doski, přichází Vasilij Siňavskij.
 
90
Plzeň sice snížila Chorým, ale který si našel míč ve vápně, ale zpracoval si jej rukou.
 
86
Květ zahrál rohový kop, Mosquera hlavičkoval na malé vápno, kde byl Chorý, po několika odrazech se balon odrazil do Chorého a jen těsně šel kolem levé tyče za přispění domácího hráče, Nguyen by byl u míč pozdě.
 
82
Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
ze hřiště odchází Michal Kohút, přichází Tomáš Břečka.
 
74
Ještě před dvojím střídání Slovácka byl faulovaný Doski před vápnem Plzně, hostujícím hráčům se výrok sudího Zelinky nelíbilo a protestovali. Milan Havel dostal žlutou kartu.
 
74
Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
ze hřiště odchází Filip Vecheta, přichází Ondřej Šašinka.
 
74
Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
ze hřiště odchází Milan Petržela, přichází Patrik Brandner.
 
71
Plzeň se mohla dostat do zápasu. Mosquera našel na pravé straně Vlkanovu, který centroval, na zadní tyči vrátil míč Havel, Durosinmi odstavil od míči Kalabišku, Jirka ve výhodné pozici před malým vápnem branku Slovácka netrefil, když mířil na zadní tyč.
 
70
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
ze hřiště odchází Jan Sýkora, přichází Adam Vlkanova.
 
70
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
ze hřiště odchází Jan Kopic, přichází Erik Jirka.
 
63
Slovácko právě vstřelilo branku!
K radosti domácích fanoušků vedla akce MILANA PETRŽELY, který dostal dobrou přihrávku od svého spoluhráče Michala Kadlece, Havlík zastavil rodící brejk Plzně, Petržela dovedl míč až do vápna, i když se mu nabízel Daníček, domácí legenda to vzala na sebe a vystřelila na přední tyč, brankář Staněk míč nedokázal vyrazit a ten se ocitl za jeho zády. Druhá branka v síti Plzně jde na vrub i plzeňskému brankáři.
 
54
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
ze hřiště odchází Matěj Vydra, přichází Rafiu Adekunle Durosinmi.
 
46
Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
ze hřiště odchází Václav Jemelka, přichází Jhon Mosquera.
 
43
Michal Kohút viděl žlutou kartu, když fauloval na polovině Plzně.
 
40
Havlík našel centrem Hofmanna ve vápně, který balon hlavičkoval do ohně, hosté nedokázali balon dostat z pokutového území, Vecheta patičkou hledal spoluhráče, Pernica nedokázal přes hradbu těl balon odkopnout, ten si na malém prostoru našel Daníček a bodlem prověřil Staňka.
 
36
Po zahrané standardní situaci jeden z hostujících hráčů balon přizvedl, odražený míč se dostal ke Kopicovi, jenž střílel z voleje k pravé tyči, brankář Nguyen předvedl dobrý zákrok a vyrazil.
 
36
Petr Reinberk musel hasit nadějnou akci Plzně, fauloval Sýkoru.
 
32
Lukáš Hejda vidí žlutou kartu za faul na Vechetu na polovině hřiště.
 
26
Slovácko právě vstřelilo branku!
Slovácko jde do vedení! Centr Havlíka hosté odvrátili k Petrželovi, který se z otočky vystřelil, rána byla sražena, odražený míč šel proti noze VLASTIMILU DANÍČKOVI, který ránou z první krásně trefil spodní pravý růžek branky.
 
14
Další rohový kop už byl nebezpečnější, když po centru hlavičkoval Reinberk, jeho pokus skončil na břevně z horní části.
 
13
První zákrok si připsal brankář Staněk, který musel vyrazit nad branku ránu Vechety, který postupoval směrem k brance a měl dost prostoru si připravit střelu.
 
9
Kopic myslel, že odražený míč přejde brankovou čáru, ale nakonec ten se zastavil na čáře, Kalabiška hned našel ve vápně Vechetu, před kterým situaci zachraňoval jeden z plzeňských hráčů skluzem.