konec FC Baník Ostrava – FK Jablonec
1:2
(0:1)
Komentuje: Radomír Fukala
 
90+5
Žlutá karta pro tým FC Baník Ostrava (Petr Jaroň).

Žlutá karta pro tým FK Jablonec (Jakub Martinec).
 
90+3
Baník právě vstřelil branku! Ostrava přeci jen vstřeluje kontaktní gól! Jaroň přenesl hru na SRDJANA PLAVŠIĆE, který se opřel do rány a parádním projektilem vymetl horní kout Hanušovy brány.
 
90
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Václav Sejk, přichází Daniel Souček.
 
87
Tijani ještě v závěru za hru vysokou nohou obdržel žlutý kartónek.
 
87
Střídání v týmu FC Baník Ostrava:
ze hřiště odchází Nemanja Kuzmanović, přichází Matěj Šín.
 
84
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Jan Chramosta, přichází David Štěpánek.
 
83
Jablonec právě vstřelil branku! Hostům se vyplatila jejich celozápasová hra na brejky a z dalšího pojišťují svůj náskok. Za obranu si výborně naběl Ikaunieks, jenž poté předložil balon před prázdnou bránu VÁCLAVU SEJKOVI, který se z jasné pozice nemýlil.
 
82
Domácí mladá letka nyní dobře kombinovala na pravé straně a následný centr Buchty na zadní tyči zakončoval Lischka. Ke smůle Baníku jeho křižné zakončení mířilo mimo.
 
76
Střídání v týmu FC Baník Ostrava:
ze hřiště odchází Cadu, přichází Petr Jaroň,
ze hřiště odchází Eldar Šehić, přichází Jiří Fleišman.
 
72
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Vladimir Jovović, přichází Davis Ikaunieks.
 
68
Baník ztratil balon ve slibném brejku a naopak na druhé straně zahrozili hosté. Jovović předložil balon na střed vápna Chramostovi, jenž zakončil těsně vedle.
 
64
Tijani nyní tělem odstavil v souboji protihráče a sudí znovu píská kontroverzní faul. Žlutou kartu za následné protesty navíc dostává Kuzmanović.
 
61
Střídání v týmu FC Baník Ostrava:
ze hřiště odchází Robert Mišković, přichází David Buchta,
ze hřiště odchází Jiří Klíma, přichází Muhamed Tijani.
 
45+2
Až nyní je přerušeno. Sudí posléze ukazuje žlutou kartu domácímu Lischkovi.
 
35
Nechybělo mnoho a mohlo to být o dvě branky! Chramosta si naběhl na vysoký míč za beky, ideálně ho zpracoval a poté prudkou ranou z vápna těsně minul bránu.
 
29
Jablonec právě vstřelil branku! Hosté další standardku už využívají a ujímají se vedení! Jovović výborně nacentroval na přední tyč, kde se k balonu dostal Tomáš HÜBSCHMAN, jenž šikovnou tečí propasíroval míč do sítě. Gól je nakonec připsán jako vlastní JIŘÍMU KLÍMOVI.
 
21
Akpudje byl nyní pozdě v souboji s Plavšićem, kterého nepříjemně dohrál. Následuje první žlutá karta zápasu pro hostujícího beka.
 
4
Obrovská chyba domácí obrany málem vedla k vedoucímu gólu Jablonce. Pojezný zaváhal při sprintu za balonem, který dost možná přenechával Laštůvkovi. K míči se však protlačil Sejk, který ale minul z pětadvaceti metrů prázdnou bránu.
 
4
Kuzmanović si přebral nikým nehlídaný balon a nebezpečně vypálil z levé strany vápna. Jeho kroucený pokus na zadní musel likvidovat výborným zákrokem Hanuš.