konec FC Hradec Králové – FK Teplice
4:1
(1:1)
Komentuje: Jáchym Tůma
 
88
Hradec Králové právě vstřelil branku! Hradec Králové přidává čtvrtý gól a o vítězi je tím pádem rozhodnuto! Po rohovém kopu Rady propadl míč na zadní tyč, kde se nacházel nikým neatakovaný ADAM GABRIEL. Ten si v klidu srovnal balon a poté přesnou střelou překonal Muchu.
 
81
Hradec Králové právě vstřelil branku! Východočeši přidávají třetí gól a výrazně se přibližují k další výhře! Radův centr od postranní čáry si ve vápně našel ONDŘEJ ŠEVČÍK, jenž zblízka zakončil mimo dosah Muchy.
 
54
Hradec Králové právě vstřelil branku! Votroci se dnes podruhé dostávají do jednobrankového vedení! Klímův nákop dolétl jen ke Křišťanovi a ten hlavou posílal míč Muchovi. Teplický gólman ale zaváhal a u balonu byl jako první ADAM GABRIEL, který nadvakrát překonal chybujícího brankáře hostů.
 
42
Teplice právě vstřelily branku! FILIP ŽÁK to vzal na sebe a počínal si podobně jako Rada. Hostující útočník také zvolil zakončení doprostřed brány a s přehledem srovnal stav tohoto utkání.
 
19
Hradec Králové právě vstřelil branku! Balon si na penaltový puntík postavil zkušený záložník JAKUB RADA, který zakončil doprostřed brány a udělal dobře, neboť Mucha skočil doleva. Votroci se tak v devatenácté minutě ujímají vedení.