konec FK Teplice – FK Pardubice
5:1
(2:0)
Komentuje: David Klier
 
90+2
Pardubice právě vstřelily branku!
Čestný úspěch pro Pardubice. MICHAL HLAVATÝ napřáhl ke střele z dálky a upravuje skóre na konečných 1:5 z pohledu jeho týmu. Asistence: Kamil Vacek.
 
82
Teplice právě vstřelily branku!
Neskutečné, co dnes předvádí obrana Pardubic. Po další chybě se nyní dostal k míči čerstvý Tadeáš Vachoušek. Ten nadělil míč jako na zlatém podnose FILIPU ŽÁKOVI, který dovršuje hattrick! Asistence: Tadeáš Vachoušek.
 
73
Teplice právě vstřelily branku!
To už se dá považovat za debakl Pardubic. Vše začalo u obránce Knapíka, který vyvezl míč. Daniel Trubač přesně vystihl náběh FILIPA ŽÁKA, který se vyhnul skluzu Vlčka a překonal Markoviče! Asistence: Daniel Trubač.
 
59
Teplice právě vstřelily branku!
Obrovská hrubka v rozehrávce hostů, která vyústila ve třetí gól Teplic! Kamil Vacek na půlící čáře trestuhodně přihrál přímo na kopačky TOMÁŠE KUČERY. Ten šel společně se spoluhráči do přečíslení, které zakončil sám a skvělou střelou překonal Markoviče!
 
41
Teplice právě vstřelily branku!
A náskok domácího týmu je dvojnásobný! A znovu to bylo přes pravou stranu pardubického týmu. Jan Shejbal si narazil se spoluhráčem a poté skvěle našel v malém vápně volného FILIPA ŽÁKA, jehož úloha byla jednoduchá. Asistence: Jan Shejbal.
 
21
Teplice právě vstřelily branku!
Domácí se zaslouženě dostávají do vedení! Obrovský kus práce odvedl Abdallah Gning, který si na levé straně poradil s Dominikem Kostkou. Poté prověřil Markoviče, který vyrazil pouze před sebe. Tam byl připravený TOMÁŠ VONDRÁŠEK, který dokázal dorazit míč do sítě!