konec 1.FC Slovácko – FK Jablonec
0:2
(0:0)
Komentuje: Tomáš Kučera
 
87
Jablonec právě vstřelil branku!
Severočeši vedou o dvě branky, hosté zahráli rohový kop, k odraženému míči se dostal JAKUB POVAŽANEC, jenž s drobnou teči domácího hráče překonal Nguyena podruhé.
 
86
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází David Houska, přichází Daniel Souček.
 
86
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Vladimir Jovović, přichází Vojtěch Patrák.
 
85
Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
ze hřiště odchází Tomáš Břečka, přichází šašinka.
 
83
Jablonec právě vstřelil branku!
Hosté se nakonec dočkávají branky. Po centru z pravé straně od Chramosty byl zcela nehlídaný MATĚJ POLIDAR, který z voleje překonal brankáře Nguyena.
 
78
Marek Havlík viděl žlutou kartu za přerušení jablonecké akce.
 
77
Tak to není možné, co dokáže Jablonec spálit za šance. Balon se dostal k osamocenému Sejkovi, který balon ještě přihrál Janu Chramostovi, který v tutovce netrefil domácí branku.
 
73
Jakub Považanec viděl žlutou kartu, když nedovoleně zastavil Kohúta.
 
72
Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
ze hřiště odchází Daniel Holzer, přichází Vladislav Ljovin.
 
72
Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
ze hřiště odchází Michal Tomič, přichází Merchas Doski.
 
71
Mihálik mohl vstřelit vedoucí branku, když ho dopředu vyslal Kozák, domácí forvard namířil míč do míst, kde stál Hanuš, jenž balon vyrazil, k dorážce se už domácí útočník nedostal.
 
69
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Jakub Martinec, přichází Michal Surzyn.
 
66
Už to vypadlo, že Havlík vyhraje souboj u brankové čáry s Houskou, ale opak se stal pravdou, Houska postupoval podél brankové čáry s míčem a hledal Sejka nebo Polidara, nakonec míč našel Chramostu, jehož střelu domácí hráč zblokoval.
 
59
Ještě před střídáním se dostal do tutové šance Matěj Polidar, který obešel Havlíka a šel sám na Nguyena, jenže se ukvapil a vystřelil technickou ránu nad břevno, klidně mohl ještě jít blíže k domácímu brankáři.
 
59
Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
ze hřiště odchází Michal Trávník, přichází Michal Kohút.
 
59
Střídání v týmu 1.FC Slovácko:
ze hřiště odchází Milan Petržela, přichází Ondřej Mihálik.
 
37
Střídání v týmu FK Jablonec:
ze hřiště odchází Jan Krob, přichází Václav Sejk.
 
32
Kadlec házel míč z autového vhazování Reinberkovi, který mu jej vracel s menší razancí, to vystihl Jovovič a postupoval zprava na branku Slovácka, v pokutovém území se vyhnul Kadlecovi a přihrával balon na malé vápno, domácí obrana s vypětím všech sil balon odvrátila, ještě se snažil vystřelit Chramosta, ale rána byla zblokována.
 
23
Hosté neodkopli míč z vápna, ten se dostal k Petrželovi, jehož rána byla sražena, to samé i rána Kadlece a do třetice Petržela střelou prověřil brankáře Hanuše.
 
21
Po přihrávce ze zadních řad Kozák sklepl míč Holzerovi, který s ním postupoval k brance Jablonce a vystřelil, trefil však jen boční síť.
 
15
Slovácko na šance Jana Chramosty odpovídá. Po centru Holzera se do šance dostal Libor Kozák, který levou nohou mířil pod břevno, akrobaticky balon vytáhl Hanuš na roh.
 
14
Zatím největší nebezpečí hrozí pro Slovácko od Chramosty, který se ocitl ve třetí šanci, když Jovovič si naběhl na kolmici a obloučkem našel právě Chramostu, který z voleje mířil nad branku domácího celku.
 
11
A opět Jan Chramosta v akci, nyní byl v lepší střelecké pozici z pravé strany, mířil na přední tyč, brankář Slovácka jeho pokus vyráží.