konec FK Teplice – FK Jablonec
3:2
(1:2)
Komentuje: Martin Augustin
 
66
Teplice právě vstřelily branku!
Tak to je parádní obrat sklářů! Robert Jukl výborně vysunul ABDALLAHA GNINGUEHO, který utíkal z pravé strany sám na Hanuše a situaci vyřešil nekompromisní ranou pod břevno – 3:2.
 
63
Teplice právě vstřelily branku!
Domácí zužitkovali standardní situaci! Po Trubačově centru na zadní tyč se balón odrazil od Abdallaha Gningueho k FILIPOVI ŽÁKOVI. Vypadalo to, že Hanuš jeho zakončení dokáže pokrýt, ovšem míč mu nakonec propadl za brankovou čáru – 2:2.
 
40
Jablonec právě vstřelil branku!
Hosté otáčejí skóre! Přímo po rohu sice Jablonečtí neudeřili, ovšem nadále zůstali u míče. Na levé straně pak dobře zapracoval Vladimir Jovović, jenž odcentroval. Na zadní tyči skákal JAKUB MARTINEC, který balón poslal odrazem o břevno těsně za brankovou čáru. Vše pak ještě pojistil doklepnutím odraženého míče do sítě Matěj Polidar, jehož také hlasatel označil za střelce gólu. I podle opakovaných závěrů však skóroval už Martinec.
 
18
Jablonec právě vstřelil branku!
Hosté vyrovnávají! Na začátku bylo obléhání pokutového území Teplic a zablokovaná rána Polidara. Poté poslal míč do šestnáctky Vladimir Jovović, Pavel Šulc hlavou prodloužil před bránu a tam byl JAN CHRAMOSTA, který střelou kolem pravé nohy brankáře Muchy srovnal na 1:1.
 
8
Teplice právě vstřelily branku!
Domácí jdou do brzkého vedení! Daniel Trubač nahrál doprava Aloisovi Hyčkovi. Ten z pravé strany odcentroval a nabíhající JAKUB URBANEC hlavou usměrnil balón k pravé tyči mimo dosah marně se natahujícího Hanuše. Pro Urbance je to už čtvrtá trefa v tomto ročníku.