konec SK Sigma Olomouc – FC Slovan Liberec
1:1
(1:0)
Komentuje: Miroslav Fantal
 
90+5
Poté, co hostující gólman chytil míč, jej lehce srazil domácí Matoušek. I on si tak z dnešního zápasu odnese žlutou.
 
90+3
Hostujícímu trenérovi se nelíbilo, že hra plynula dál, když se zdálo, že Chvátal bral míč již za autovou čáru. Za nesportovní chování je tu žlutá karta.
 
90+1
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Jiří Spáčil, přichází Vít Beneš.
 
88
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Christian Frýdek, přichází Marios Purzitidis.
 
86
Chvátal si ukázal, kam má dostat míč, a Matoušek mu jej poslal. Následně poslal domácí hráč prudký přízemní míč do malého vápna, kde jej hosté odvrátili.
 
82
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Jan Matoušek, přichází Michal Fukala.
 
79
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Radim Breite, přichází Lukáš Greššák.
 
79
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Jan Navrátil, přichází Jan Vodháněl.
 
78
Centr propadl až k Chvátalovi, jehož pokus byl zablokován. Následně pálil ještě další ze Sigmáků, ale ani on míč do sítě nedostal. Olomoučtí budou mít další roh.
 
73
A také na zdržování. Už rozehra Vliegena před malou chvílí si říkala o žluté napomenutí. Nyní po souboji s domácím hráčem hosté nikam nespěchají. Olomoucký Pokorný mezitím obdržel žlutou kartu.
 
70
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Mick Van Buren, přichází Filip Prebsl.
 
69
Červená karta pro tým FC Slovan Liberec (Maxym Talovierov).
 
67
Hlavní rozhodčí dostal pokyn od asistenta u videa, zda se nejednalo o zákrok na červenou kartu. Zorvan mezitím těžce rozdýchává zákrok soupeře.
 
63
Střídání v týmu SK Sigma Olomouc:
ze hřiště odchází Antonín Růsek, přichází Jakub Matoušek.
 
63
Přímo z rohu sice domácí nezahrozili, ovšem hned vzápětí Spáčil obral soupeře o míč a prošel s ním až do šestnáctky, kde dalšího hráče Liberce nechal projet kolem sebe. Následně posunul na Poulola, který z nadějné pozice přestřelil.
 
59
Liberec právě vstřelil branku!
Severočeši měli několik minut navrch a hned je z toho branka. Po nešťastném odrazu v domácí šestnáctce se míč dostal ke Gebre Selassimu, který posunul na Višinského. Jeho tečovaná rána se snesla obloučkem za záda Trefila, který nestál přímo na čáře a na míč už nedosáhl.
 
56
Severočeši se dostali ke dvěma zakončením. Po centru Frýdka pálili postupně Višinský a Gebre Selassie. Oba pokusy domácí defenziva zblokovala.
 
53
Gebre Selassie se protáhl až k vápnu Sigmy, kde posunul na Van Burena. Nizozemský střelec proti vyběhnutému Trefilovi neuspěl. Gólman Sigmy si připisuje důležitý zákrok.
 
48
Zorvan měl další příležitost, tentokrát se k míči dostal u hranice vápna. Skákající míč poslal vysoko nad.
 
46
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Ivan Varfolomejev, přichází Imad Rondić.
 
46
Střídání v týmu FC Slovan Liberec:
ze hřiště odchází Matyáš Kozák, přichází Denis Višinský.
 
44
Hanáci nechali otevřená vrátka, čehož mohli Severočeši okamžitě využít. Frýdek posunul míč na van Burena, který z úhlu mířil jen do boční sítě.
 
38
Hostující Červ neunesl tíhu okamžiku a po souboji s domácím hráčem ještě soupeře zbytečně dohrál. To se nelíbilo domácím, kteří se na soupeře slétli. Aktivní byl Růsek, který Červa shodil na trávník. Oba zmínění hráči dostali žluté napomenutí.
 
36
Olomouc právě vstřelila branku!
Olomoučtí jsou výrazně aktivnější a dočkali se první branky. MOJMÍR CHYTIL se v šestnáctce soupeře otočil s míčem a vypálil. Parádní rána orazítkovala vzdálenější tyč a odrazila se za brankovou čáru.
 
36
Olomoučtí připravili další útok, na jehož konci byl střílející Breite. Kapitán Sigmy mohl možná přihrávat do strany, vybral si ale střelu. Obrana Liberce blokuje na roh.
 
32
Navrátil skluzem stihl míč na hrací ploše a poslal zpět na Chvátala, který okamžitě z první poslal míč do vápna. Zde hlavičkoval Růsek a jen těsně minul vzdálenější tyč hostující branky.
 
21
Zorvan našel na malém vápně hlavu Poulola, který ale míč netrefil přesně, a ten tak skončil vedle hostující branky.
 
14
Olomoučtí zachytili rozehrávku soupeře a opět z toho byl závar před Vliegenem. Nejprve přetažený centr zakončoval z voleje Zorvan, který sice překonal gólmana, ovšem někdo z obránců míč vytěsnil. Následně ještě zkoušel zakončit Růsek, ale z těžké pozice přestřelil.
 
11
Breite měl na středu více prostoru, a tak zkusil vypálit. Vliegen měl s jeho ránou problém a pouze vyrážel před sebe, kde do bezpečí uklízeli jeho spoluhráči.
 
10
Obrovský závar před brankou Liberce. Na zadní tyči se dostal k zakončení jeden z domácích, ale orazítkoval jen břevno. Vzápětí dorážka skončila na tyči.