konec 1.FC Slovácko – FC Baník Ostrava
3:1
(0:1)
Komentuje: Tomáš Kučera
 
90+5
Slovácko právě vstřelilo branku! A je hotovo! V nastavení se prosazuje VÁCLAV JUREČKA, jenž zaznamenává za poločas hattrick! Vecheta před vápnem vychrál hlavičkový souboj s obráncem Baníku, míč si posunul a vystřelil, brankář Laštůvka jeho pokus vyrazil k VÁCLAVU JUREČKOVI, ten pohodlně balon doklepl do sítě.
 
69
Slovácko právě vstřelilo branku! Slovácko otáčí nepřiznivý stav zápasu z prvního poločasu na 2:1! Po dobré kombinaci chirurgicky přesnou přihrávkou našel Havlík VÁCLAVA JUREČKU, který si míč pokopnul a prostřelil vybíhajícího Laštůvku. VÁCLAV JUREČKA vyrovnává v počtu branek Jeana – Davida Beauguela.
 
55
Slovácko právě vstřelilo branku! VÁCLAV JUREČKA proměňuje pokutový kop a vyrovnává stav zápasu na 1:1. VÁCLAV JUREČKA poslal míč skoro doprostřed branky, brankář Laštůvka si skákal po své pravé ruce.
 
6
Baník právě vstřelil branku! Baník se ujímá vedení. Ndefe centroval z pravé strany, míč po dvou dotecích se dostal ke Kohútovi, který při odkopu nechtěně namazal JIŘÍMU KLIMOVI, který v pohodě balon placírkou dopravil do brány.