konec FK Teplice – Bohemians Praha 1905
2:2
(0:1)
Komentuje: Michal Nussbauer
 
71
Teplice právě vstřelily branku!
Fantastický centr Daniela Trubače si po odrazu od Marečka našel úplně volný TOMÁŠ VONDRÁŠEK, který následně z bezprostřední blízkosti dotalčil balon za Valeše! 2:2!
 
54
Bohemians právě vstřelili branku!
Tak tenhle gól si Grigar za rámeček nedá. Proti Květovu centru nezasáhl vůbec dobře a zřejmě od hlavy Bederky se míč odrazil k Hronkovi, který v souboji předčíl Kodada a rozvilnil síť v teplické brance! 1:2!
 
51
Teplice právě vstřelily branku!
Na Stínadlech je vyrovnáno! Po přihrávce Hyčky centroval Kodad z pravé strany. Přihrávku přizvedl skluzující Roman Květ do prostoru, kam si naběhl DANIEL TRUBAČ, který utaženou střelou na přední tyč nedal Valešovi šanci. 1:1!
 
33
Bohemians právě vstřelili branku!
K Fulnekovi se odrazil na šestnáctku Hronkův centr a střela domácího záložníka trefila Křapku. Od něho se meruna dostala k Chamostovi, který podstoupil souboj s domácími obránci. Z něj vyskákal kulatý nesmysl do místa, kde byl připravený ANTONÍN KŘAPKA, který se snažil zakončit tvrdě, rána mu ale sjela a klokaní stoper tak omylem geniálně přehodil Grygara. Ani Vondrášek nedokázal akrobatickým kopem odkopnout dříve, než balon překročil brankovou čáru, hosté vedou – 0:1!