konec AC Sparta Praha – FC Baník Ostrava
3:1
(1:0)
Komentuje: Karel Jedlička
 
90+3
Baník právě vstřelil branku!
Porážku hostů mírní LADISLAV ALMÁSI. Slovenský kanonýr využil obrovské hrubky brankáře Heči, kterému odskočila od nohy Wiesnerova malá domů.
 
90
Haraslín je při chuti i v poslední minutě. Rychlou kličkou si obhodil obránce a přízemní střelou trefuje Laštůvku do nohou. Odražený míč míří za paty číhajícímu Pulkrabovi.
 
87
Také AC Sparta Praha využívá posledních možností ke změně: odcházejí Tomáš Čvančara a Casper Højer, přicházejí Matěj Pulkrab a Martin Suchomel.
 
83
Baník Ostrava má pro dnešek dostřídáno: ze hřiště odchází Filip Kaloč, zahraje si Lukáš Budínský.
 
82
Dvakrát střídá Sparta Praha: ze hřiště odcházejí Ladislav Krejčí ml. a Adam Hložek, přicházejí Michal Sáček a Martin Minčev.
 
81
Sparta právě vstřelila branku!
Čvančara si připisuje další „kanadský bod“, když prodloužil Hečův dlouhý výkop hlavou. LUKÁŠ HARASLÍN se prosazuje přes Lischku a v plné rychlosti parádně pálí o břevno do sítě.
 
77
Čvančara mohl přidat další gól, když na malém vápně naskakoval na Hložkův skvělý centr. Sklepl ho podrážkou o zem a po odskoku proletěl balon kolem šibenice.
 
77
Baník Ostrava reaguje dalším střídáním: ze hřiště odchází Daniel Smékal, kterého střídá další z mladíků Matěj Šín.
 
75
Sparta právě vstřelila branku!
Velká úleva pro domácí. Wiesnerův nízko letící křížný pas zpoza rohu šestnáctky si v souboji s Pokorným na malém vápně našel důrazný TOMÁŠ ČVANČARA a rybičkou překonává brankáře.
 
71
Sparta zadrbala přečíslení 3 na 2. Čvančara krásně ťukl míč nalevo Haraslínovi, jenže tomu míč odebral za cenu rohu Lischka.
 
64
Sparťanská jarní klasika: ze hřiště odchází Jakub Pešek, střídá ho Lukáš Haraslín.
 
61
V neplánované pauze střídá Baník Ostrava: ze hřiště odchází David Buchta, přichází Petr Jaroň.
 
55
Žlutou kartu dostává Ladislav Krejčí ml. (AC Sparta Praha).
 
47
Žlutou kartu dostává Filip Kaloč (FC Baník Ostrava).
 
46
Baník Ostrava nastoupil se dvěma změnami: místo Jiřího Bouly a Nemanji Kuzmanoviće přicházejí na hřiště Ladislav Takács a Ladislav Almási.
 
45
Žlutou kartu dostává Daniel Smékal (FC Baník Ostrava). Spíše nechtěně došlápl na nohu Wiesnerovi.
 
41
Sparta právě vstřelila branku!
Peškovi se podařilo přes hlavu vrátit míč z úrovně koncové čáry na Hložka. Ten se rozhlédl a podebral krásný pas před bránu, kam si naběhl LADISLAV KREJČÍ ml. a zblízka nikým nehlídaný hlavičkou překonal Laštůvku.
 
40
Z dlouhého výkopu sparťanského brankáře Heči byla velká příležitost! Míč skočil před Hložka, kterému pomohlo podklouznutí bránícího Pokorného, nejlepší střelec minulého ligového ročníku však zblízka nastřelil jen Laštůvku.
 
38
Pavelkovu kolmici hosté vystihli, míč se ale dostal ke Karabcovi a po jeho pobídce doprava prověřil Laštůvku tvrdou ránou Pešek. Ostravský gólman vyráží na roh.
 
26
Martin Vitík vyvezl míč z obranu a skvěle uvolnil do uličky Jakuba Peška, který s Laštůvkou o kousíček obstřelil i jeho bránu.
 
15
Adam Karabec si naběhl do šestnáctky, míč mu ideálně skočil proti noze a Baník zachránila nastřelená tyč! V souboji o odražený míč padl po lehkém kontaktu Čvančara, ale po rozhodčím se ohlíží marně.
 
10
Žlutou kartu dostává Casper Højer (AC Sparta Praha) za faul na Buchtu na středové čáře.