konec FC Baník Ostrava – FK Jablonec
1:0
(1:0)
Komentuje: Radomír Fukala
 
90
A další velká možnost domácích! Šín si opět naběhl za beky, ale místo zakončení z ideální pozice ještě volil přihrávku před bránu, kterou hosté zachytili.
 
86
Na druhé straně mohl přidat pojistku Baník. Do otevřené obrany se vřítil Šín, jenž udělal kličku Hanušovi, ale poté mu jeho ránu srazil na břevno jeden z obránců hostů.
 
84
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází David Houska, přichází Davis Ikaunieks.
 
84
Jablonec se ve druhém poločase snad poprvé dostal do nebezpečné akce. Na levé straně předvedl životní sprint jeden z hostů, který následně nacentroval do šestnáctky. Tam se se štěstím dostal k ráně Houska, který ale vysoko přestřelil.
 
80
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází David Buchta, přichází Ladislav Takács.
 
78
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Krob, přichází Vojtěch Kubista.
 
71
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Petr Jaroň, přichází Matěj Šín.
 
68
Se žlutými kartami se nám ve druhé půli roztrhl pytel. Zelený poslal k zemi na útočné polovině Jaroně, který navíc musí být ošetřen.
 
66
Po faulu na Smékala ve středu pole došlo k výměně názorů mezi Houskou a Fleišmanem. Oba hráči uviděli od sudího žlutou kartu.
 
64
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Nemanja Kuzmanović, přichází Šimon Falta.
Střídání v týmu FC Baník Ostrava: ze hřiště odchází Jiří Boula, přichází Lukáš Budínský.
 
64
Po chvíli je také potrestán žlutým kartónkem za své počínaní na polovině Jablonce Petr Jaroň.
 
64
Kadlec po několika sekundách pobytu na hřišti zatáhl pronikajícího Boulu a velmi záhy po svém nástupu dostává žlutou kartu.
 
62
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Jan Silný, přichází Václav Kadlec.
Střídání v týmu FK Jablonec: ze hřiště odchází Václav Pilař, přichází Michal Černák.
 
57
Žlutou kartu dostává Michal Surzyn (FK Jablonec).
 
49
Lischka vystihl rozehrávku Jablonce, ale poté si neobhodil svého soka a v plném běhu jej srazil k zemi. Za své počínání vidí zaslouženě žlutou kartu.
 
38
Radost pohledět nyní na mladíky Baníku! Jaroň svou rychlostí obral o míč tápajícího Zeleného, který měl dobré dva nebo tři metry náskok. Poté jej předložil do gólovky Buchtovi, jenž pěkný centr zakončil do Hanuše. Sudí ale nakonec odmával těsný ofsajd.
 
34
Ndefe si dal nyní míč daleko od nohy a poté skluzem zahrál míč společně s končetinami Považance. Hlavní rozhodčí píská faul a ukazuje obránci Baníku žlutou kartu.
 
19
Jablonec má zatím s bráněním standardek problémy. Další nabídka našla opět v gólové možnosti na přední tyči Smékala. Ten však hlavou zamířil pouze do rukavic Hanuše.
 
15
Nechybělo mnoho a mohlo to být o dvě branky! Fleišman vynikajícím centrem oslovil na přední tyči Smékala, který prudkou hlavičkou donutil Hanuše k reflexivnímu zákroku, který vyrazil gólovou ránu soupeře na rohový kop.
 
11
Baník právě vstřelil branku!
Nyní se to již domácím povedlo a zaslouženě se ujímají vedení! Na Fleišmanův přesný pas za beky si naběhl DAVID BUCHTA, který si míč ve vápně zpracoval a přes vyběhnuvšího Hanuše vyslal šikovný lob, který skončil až v bráně hostů.
 
8
Na druhé straně hosté odpověděli velmi rychle. Povedený centr dokázal, byť na dlouhou nohu, na středu vápna zakončit Silný. Jeho pokus končí těsně mimo.
 
7
Výborný centr zleva přistál přesně před malým čtvercem na kopačce Kuzmanoviće, který se ocitl ve výborné pozici, ale nikým neatakován si míč špatně zpracoval a balón nakonec sebral vyběhnuvší Hanuš.